Annonce
Ringkøbing

Madlavning for mænd er klar igen: Kvinder må også dukke op

Videbæk madlavning for finere mænd eller er det finere madlavning for mænd
Annonce

Kloster: Det har været en tradition igennem flere år, og det skal det blive ved med, synes Erik Dideriksen. Han er manden bag konceptet madlavning for mænd, hvor et nyt hold begynder i slutningen af november.

Formålet er at holde madaftner, hvor folk kan komme og tilberede nyt inspirerende mad til hverdagen, og nogle gange står menuen også på nogle mere tidskrævende retter.

Vigtigst af alt er, at det skal smage godt og se indbydende ud. Erik Dideriksen synes, at aftnerne plejer at være fantastiske, hvor det både er lærerigt og hyggeligt.

- Der bliver lavet alt muligt slags mad, men vi prøver at holde os fra det traditionelle mad som kartofler, sovs og farskød, og i stedet prøver vi nye retter af, siger han.

I øjeblikket er Erik Dideriksens vurdering, at der er omkring 15 tilmeldte, og de 15 deltagere er passende for et hold. Han siger dog, at der kan oprettes flere hold, hvis flere tilmeldinger kommer til.

Alle deltagerne har en fælles lighed, nemlig at de alle er engageret og kan lide at lave mad.

Erik Dideriksen fortæller, at det ikke kun er madglade mænd, som er velkomne.

- Det er ikke kun mænd, som deltager i arrangementet, men der er også kvinder med i køkkenet fra tid til anden, og det er jeg kun glad for.

Arrangementet begynder mandag 25. november klokken 17:15, og det foregår i skolekøkkenet på Holmsland Skole, hvor Grethe Nisgaard vil styre undervisningen. Madsæsonen rundes af 20. januar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce