Annonce
Erhverv

Møltrup-cafe er udsat indtil videre

Møltrup Optagelseshjem vil gerne udvide med en café ved ABC Lavpris i Videbæk, men har fået afslag. Arkivfoto
Lokalplan spænder ben for Møltrup-cafe ved ABC Lavpris.
Annonce

VIDEBÆK: En kop kaffe og en bid brød med venner og bekendte, mens man får ordnet sin dagligvarehandel, er en tillokkende idé.

Den tanke har man også haft hos Møltrup Optagelseshjem, som allerede driver cafeer i Vildbjerg og Aulum. Optagelseshjemmet vil også gerne drive en café på frivillig basis med optagelseshjemmets egne hjemmedyrkede produkter ved ABC Lavpris på Høgevej i Videbæk.

Det fandt dagligvarebutikken var et godt forslag. Tidligere i år meldte medejer i ABC Lavpris, Torben Tobiasen, ud til Videbæk-Spjald Avis, at man ville undersøge mulighederne for en ny bygning på 300 kvadratmeter til formålet.

Annonce

Lokalplan skal ændres

Hos Ringkøbing-Skjern Kommune er man dog i første omgang nødt til at afvise ansøgningen om at bygge lokaler til en café på Høgevej i Videbæk.

- Lokalplanen er ganske enkelt ikke lagt ud til, at der skal være cafeer. Derfor har planafdelingen afvist ansøgningen, fortæller Henrik Brunsgaard, sagsbehandler ved kommunen.

Hvis Møltrup Optagelseshjem og ABC Lavpris stadig vil åbne en café ved butikken på Høgevej, skal de derfor søge kommunen om at få lokalplanen ændret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce