Annonce
Ringkøbing

Møde om klimaneutral fødevareproduktion

Der vil på mødet om klimaneutral landbrugsproduktion være indlæg ved CEO Jais Valeur (billedet), Danish Crown og viceformand Thor Gunnar Kofoed, Landbrug & Fødevarer, dernæst debat. Arkivfoto: Morten Pape

Ringkøbing: Danish Crown har et mål om at reducere klimabelastningen med 50 procent inden 2030 i hele kæden fra jord til bord. Landbrug & Fødevarer har en vision om, at det danske fødevareerhverv skal være klimaneutralt i 2050. - Kom og hør, hvordan man vil søge at gøre hele fødevareerhvervet klimaneutralt og bæredygtigt torsdag 15. august kl. 18.30 på Hotel Fjordgården Vester Kær 28, 6950 Ringkøbing, lyder opfordringen fra Vestjysk Landboforening. Der vil være indlæg ved CEO Jais Valeur, Danish Crown og viceformand Thor Gunnar Kofoed, Landbrug & Fødevarer, dernæst debat. Man kan tilmelde sig på www.vestjysk.dk eller på 9680 1200.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce