x
Annonce
Sport

Mærket Wozniacki lader op til næste runde

Edgar Su/Reuters
Den danske tennisstjerne har brug for ro, lyder det fra far og træner, efter nervøs kamp mandag.

Ligesom det er sket tidligere i Australian Open, slår holdet omkring Caroline Wozniacki ring om den danske tennisspiller på hviledagene, hvor hun ellers ofte giver kommentarer til pressen.

Da Wozniacki tirsdag lokal tid havde afsluttet sin træning, smuttede hun hurtigt væk fra anlægget.

Far og træner Piotr Wozniacki forklarer beslutningen med, at danskeren fortsat er lidt mærket af afskedsnerver i forbindelse med stjernens sidste turnering.

- Vi har trænet så tidligt, og hun skal sove lidt. Så hun er lidt træt med alle de der nerver og det hele. Hun skal slappe af i dag, siger han efter træningen.

Hverken Piotr eller Caroline Wozniacki lagde efter åbningskampen mandag mod amerikanske Kristie Ahn skjul på, at det havde været en nervøs affære.

Nu handler det om at lade op igen for den danske stjerne, der lød hæs efter pressemødet og også hostede enkelte gange under tirsdagens træning.

Caroline Wozniacki forsikrede dog på mandagens pressemøde, at hun var i fin form. Under tirsdagens træning så det endnu engang også ud til, at hun havde et særdeles godt træf på bolden.

Hviledagen skal den danske tennisstjerne nu bruge til lidt massage og udstrækning, og bagefter skal hun bare slappe af, fortæller Piotr Wozniacki.

Lejren omkring Wozniacki består til afskedsturneringen af et større følge end normalt, og her er humøret højt.

- Der er en fantastisk stemning. Der var i de sidste par år meget god stemning, siger Piotr Wozniacki.

- Vi skal huske, at det er hendes mand (David Lee, red.), det er hendes forældre, det er hendes bror, og det er hendes hittingpartnere, så det kan ikke blive bedre.

Wozniacki spiller næste kamp onsdag mod stortalentet Dayana Yastremska fra Ukraine, som i en af tirsdagens første kampe slog en kvalifikationsspiller.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce