Tarm

Mænd fra Bork i store vægttab: Helt suverænt

Lasse Heinze gav den indlende peptalk, da ti mænd i Bork FK satte gang i Tab og Vind. Foto: Michael Ehrhorn

Ti mænd fra Bork FK er med i FC Midtjylland-konceptet Tab og Vind, hvor de skal forsøge at tabe sig, og det går forrygende.

Bork: Det var en flok modige mænd, der den 15. august troppede op i klubhuset hos Bork FK. Sammen gik de ind til et forløb med vægttab som mål, og med både godt humør og seriøsitet blev de sat i gang af den tidligere topmålmand Lasse Heinze.

De ti mænd har nu i godt en måned været i gang med FC Midtjylland-konceptet Tab og Vind, og forventninger er for længst overgået:

- Det er helt vildt, så meget de går op i det. Fra første dag er der sket store forandringer, og nu sidder de alle med mobiler, fordi de sammenligner og diskuterer kostplaner, siger Søren Grum, der er tovholder i Bork FK.

Store resultater

Mange klubber deltager i Tab og Vind-forløbet, hvor mænd med for meget på sidebenene skal forsøge at tabe sig. Det skal de gøre gennem ændringer i kosten og en ugentlig træning:

- Det er så suverænt. Vi er den klub, der har tabt sig mest, hvis man ser i forhold til deltagere. Vi er på 5,3 kilo i snit pr. mand, fortæller Søren Grum.

Han fortæller, at en af deltagerne netop har rundet 15. tabte kilo.

- I lørdags var han ude og gå marathon på 42 kilometer. Det er bindegalt på den gode måde, udtaler tovholderen.

Kampgejst og holdånd

De ti mænd samles en gang om ugen til træning. Her bliver de pisket igennem af Søren Grum, der dog kan mærke, at stemningen er vendt fra skeptisk til gejst:

- Det er med glimt i øjet hele vejen rundt. Det er helt vildt at se, hvordan de glæder sig som små børn. De er sammen om det, og de anerkender hinanden, siger Søren Grum.

Tab og Vind-forløbet slutter 5. november.

0/0
112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

112

Fritidshus lettet for mange dyre stole

Tarm

Lønborg Kirke

Tarm

Konfirmation i Tarm Kirke lørdag d. 27. april

112

Endnu en markbrand - politiet advarer igen mod tørke