Annonce
Ringkøbing-Skjern

Måske får du ild i bøssen - tre jagtforeninger og kommunen inviterer nye jægere på jagt i Tarm Kommuneplantage

Måske får man ild i bøssen på jagten for nye jægere i Tarm Kommuneplantage, hvor Simon Weise fra Tarm Jagtforeningen garanterer, man får vildt at se. Arkivfoto: Christian Baadsgaard
I samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune afvikler jagtforeningerne i Borris-Faster, Tarm og Ådum en gratis jagtdag for nye jægere i Tarm Kommuneplantage.
Annonce

Tarm: Er du ny jæger med jagttegn fra 2018 eller 2019 eller 2020, og vil du gerne med på en velorganiseret jagt, ja så får du en gylden mulighed lørdag den 10. oktober i Tarm Kommuneplantage.

Den dag afvikler jagtforeningerne i Borris-Faster, Tarm og Ådum i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune nemlig en gratis jagt for de nye jægere.

- Jagtdagen bliver udformet på en måde, hvor den nye jæger er i fokus. Vi afholder jagten i et roligt tempo, så der er plads til spørgsmål undervejs. Det skal være en god og tryg oplevelse at komme på jagt, og vi vil gerne vise, hvad vi synes, der hører sig til på en fællesjagt, fortæller Simon Weise fra Tarm Jagtforenings bestyrelse.

Annonce

Der er vildt i plantagen

Han garanterer, man kommer til at se vildt i den 100 hektar store skov, hvor der primært vil være mulighed for at se - og måske skyde - ræv, fasan, råvildt og måske snepper. Nedlagt vildt tilfalder skytten efter prisliste.

- Skulle vi være så heldige at nedlægge råvildt, vil vi sammen brække dyret, for det giver mulighed for at snakke om, hvad man skal holde øje med, og hvordan man spotter eventuelle sygdomme, fortæller Simon Weise.


Jagtdagen bliver udformet på en måde, hvor den nye jæger er i fokus. Vi afholder jagten i et roligt tempo, så der er plads til spørgsmål undervejs.

Simon Weise, bestyrelsesmedlem i Tarm Jagtforening


Tilmelding skal ske til tarmjagtforening@gmail.com senest onsdag den 30. september.

- Vi har allerede otte tilmeldte, og der er plads til 15-20 nye jægere på jagten. Man får svar i god tid inden jagten, om der er plads eller ej, fortæller Simon Weise.

Dagen starter med fælles morgenmad. Jægerne bliver derpå inddelt i små hold med erfarne jægere som guider. Til frokost spises de medbragte madpakker, og efter frokost fortsætter jagten. Man forventer, dagen slutter omkring klokken 16.

- Det hele sluttes af med parade, hvor jagthornblæsere vil slutte af med at blæse for vildtet. Vi vil gerne vise, hvad foreningsjagt går ud på, og vi er glade for i samarbejde med kommunen at give nye jægere en god jagtdag, siger Simon Weise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce