Annonce
Ringkøbing-Skjern

Måske den værst tænkelige modstander - Skjern Håndbold skal møde storholdet Montpellier i EHF Cup

Anders Eggert er en af de profiler, franske Montpellier fremhæver hos Skjern Håndbold, inden de to hold mødes i anden kvalifikationsrunde i EHF Cup. Første kamp spilles i Skjern tirsdag den 22. september. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Skjern: Melvyn Richardson og Diego Simonet. Måske de to største profiler på et stjernespækket Montpellier-mandskab med adskillige landsholdsspillere i truppen.

Det blev den nok værst tænkelige lodtrækning- i hvert fald sportsligt - Skjern Håndbold fik, da der tirsdag blev trukket lod til anden kvalifikationsrunde i EHF Cuppen.

- Et af verdens bedste hold. Så sent som i 2018 vandt Montpellier Champions League, og sidste sæson sluttede de på fjerdepladsen i den stærke franske liga. Rent fagligt er det nok det stærkeste hold, vi overhovedet kunne trække, fortæller Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

Med den lodtrækning svandt Skjerns chancer for at gå videre til puljespillet med adskillige procent.

Annonce

Før overrasket mod de store

- Men vi har før overrasket mod de store. Et eller andet sted er det fantastisk, vi får lov at præsentere så stærkt et hold i Skjern Bank Arena. Det er jo det, vi gerne vil. Se om vi kan matche os med de store hold, siger Carsten Thygesen.

Skjern starter på hjemmebane tirsdag den 22. september, og returopgøret spilles i Montpellier tirsdag den 29. september.

Montpellier starter først sæsonen i den franske liga den 26. september, så kampen mod Skjern bliver franskmændenes første officielle kamp i den nye sæson. Ind til videre har holdet vundet fem træningskampe klart. På deres hjemmeside kalder de Skjern Håndbold et mandskab med højt niveau, og de fremhæver Bjarte Myrhol og Anders Eggert.

- Det kan godt være, det bliver svært, men vi glæder os allerede helt vildt, siger Carsten Thygesen.

Husk du kan følge Skjerns kamp i aften mod Skanderborg her på siden med liveopdatering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce