Annonce
Sport

Målsluger kan også i serie 1 - scorede Ølstrups sejrsmål i premieren mod Ikast FC

Mads Bank Olesen var topscorer for Ølstrup G&U i serie 2, og nu har han allerede taget fat på at score mål i serie 1. Mads Bank Olesen stod nemlig for Ølstrups sejrsmål til 2-1 i Ikast. Arkivfoto: Søren Palmelund

Ikast: Han har scoret bunker af mål i serie 4 og serie 2, og nu har Ølstrup G&Us topscorer Mads Bank Olsen også taget fat på målscoringen i serie 1.

Og det var et vigtigt mål, Mads Bank Olesen scorede, for det var sejrsmålet i oprykkernes premiere onsdag aften ude mod Ikast FC. To minutter før tid vristede Mads Bank Olesen sig fri med en skuldertackling i en duel, og alene igennem scorede han sikkert til 2-1.

Den sejr var ikke helt fortjent.

- Det var Ikast, der havde bolden klart mest. I perioder pressede de pænt på, men heldigvis skabte de stort set ikke åbne chancer. Men presset betød, vi ikke selv kunne holde gang i bolden, fordi vi koncentrerede os om at forsvare os, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Ølstrup fik ellers en drømmestart. Et hjørnespark gav et hjørnespark i den anden side, hvor fra Paw Bjørnkjær sendte bolden til bagstolpen, og Michael Marhauer Jørgensen kunne score til 1-0 på hovedstød.

Ølstrup holdt stand resten af første halvleg. Lige efter pausen fik Ikast så udlignet efter en dødbold.

- Ikast pressede på. Men heller ikke da Per Bak fik en advarsel efter kun et minut på banen, skabte Ikast chancer. Derfor var det skønt, at vi endte med at vinde, sagde Carsten Holm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce