Annonce
Ringkøbing-Skjern

Målmandsdrop og forsvarsfejl kostede nederlag i lige kamp

Johannes Paustian fejlede i slutfasen for Ringkøbing IF 2, da han lavede straffespark og fik advarsel i nederlaget ude mod Ribe. Arkivfoto: Henrik Olesen
Annonce

Ribe: I mandags havde Ringkøbing IF 2 tur i den, da de hjemme slog Ikast 5-2.

- Men det havde vi godt nok ikke i dag, hvor vi følte, meget gik mod os på flere fronter, fortalte RIFs træner Niels Henrik Larsen efter et nederlag på 2-0.

Det var en helt lige kamp.

- I første halvleg var der stort set ikke chancer. Vi stod meget godt defensivt mod Ribe, der ikke ville meget. Omvendt skabte vi heller ikke meget selv, fortalte Niels Henrik Larsen, der kunne se Ribe score på et målmandsdrop efter et kvarters tid.

Efter pausen fik RIF mere tempo i spillet. En indskiftning af Elliott Baliti gjorde, der blev en mand at spille bolden ind til i feltet. Der var flere gode indlæg, der var fine skudforsøg, og to gange havde Zacharias Sørensen rundet målmanden, hvor han så alligevel ikke fik scoret.

- Spillerne arbejdede hårdt, og vi var fuldt på højde med Ribe. Da vi satsede i slutfasen, gik det galt. Johannes Paustian fejlede, og det kostede advarsel og straffespark, så Ribe lukkede kampen med et mål til 2-0, fortalte Niels Henrik Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Annonce