Annonce
Sport

Målmand Frank Madsen klart bedste mand selv om Spjald IF tabte pokalkamp med 9-0

Holstebro Boldklub levede op til favoritværdigheden i den udsatte pokalkamp mod Spjald IF tirsdag aften og vandt 9-0. Havde det ikke været for Spjald IFs målmand Frank Madsen, var det gået meget værre. Foto: Morten Strægaard
Frank Madsen er stoppet som stregspiller i Rækker Mølle Håndbold. I stedet har han genoptaget karrieren som fodboldmålmand, og det er de glade for i Spjald IF, hvor Frank Madsen debuterede med pragtkamp.
Annonce

Spjald: Hvordan kan en fodboldmålmand helt suverænt blive kåret til sit holds bedste spiller, når man lige har tabt 9-0?

Ja hvis man var på Spjald Stadion tirsdag aften til pokalkamp mellem Spjald IF fra serie 2 og Holstebro Boldklub fra 2. division, så var man ikke i tvivl.

For Frank Madsen var den store oplevelse. Den store målmand hev den ene store redning frem efter den anden i en første halvleg, hvor Holstebro kun formåede at score en enkelt gang. Det var efter en god halv times spil på velplaceret skud helt ude ved den ene stolpe.

Allerede i de første fem minutter slap Holstebro alene igennem to gange. Begge gange forsøgte de at vippe bolden hen over Frank Madsen, men begge gange fik han blokeret.

I stedet fik Spjald faktisk en gylden chance. Daniel Sørensen spillede med en præcis bold i dybden Habib Hussein helt alene igennem, man Habib Hussein afsluttede elendigt forbi mål.

Resten af første halvleg sad Holstebro på. Ikke underligt. Der er trods alt fire rækkers forskel på de to hold.

Annonce

Første halvleg var sjov

Men score kunne de kun den ene gang. Alt andet tog Frank Madsen sig af med modige og hurtige indgreb.

- Første halvleg var sjov. Meget sjov, fortalte Frank Madsen efter kampen.

Han er ny i Spjald IF. de seneste år har han huseret som stærk stregspiller i Rækker Mølle Håndbold i 1. division og 2. division.

- Men kroppen er ved at være slidt. Det er især knæene, der driller. Og så gik der alt for meget tid med håndbold. Jeg trænede endda kun to gange om ugen til sidst, men hver gang gik der tre timer. Turene til kampene er også lange i 2. division, fortalte den 27-årige pædagog på Spjald Skole.

Han er på ingen måde uvant med rollen som fodboldmålmand.

- Nej jeg har altid stået på mål i Vinding, hvor vi også har spillet serie 2. Men jeg stoppede for toogethalvt år siden, fortalte Frank Madsen.

For 16 måneder siden flyttede han og kæresten til Spjald, og nogenlunde samtidig fik de en lille søn.

Annonce

Fedt at starte i Spjald IF

- Inden den her sæson valgte jeg at tage til træning her i Spjald, og jeg har også været med i en træningskamp. Det er så fedt. Der er nogle herlige gutter her i klubben, så jeg er glad for, at jeg er gået i gang igen. Jeg savner håndbolden. Helt sikkert. men jeg savner ikke de mange timer, man skal bruge, hvis man skal spille med på det plan. Nu hænger det hele meget bedre sammen. Puljen har mange lokale hold, og jeg kommer til at dele tiden i målet med Kasper Nahnsen. Det er perfekt, sagde Frank Madsen.

Han kunne dog godt have undværet anden halvleg.


Jeg synes egentlig ikke, Holstebro spillede bedre efter pausen, end de gjorde i første halvleg. Forskellen var bare, at vi kørte døde.

Jørn Aas, træner i Spjald IF


- Ja den blev træls. Vi blev løbet over ende i takt med, vi blev mere og mere trætte. Men jeg har alligevel mod på mere, sagde Frank Madsen.

Det sidste kvarter lukkede Spjald fem mål ind.

- Jeg synes egentlig ikke, Holstebro spillede bedre efter pausen, end de gjorde i første halvleg. Forskellen var bare, at vi kørte døde, lød forklaringen fra Spjalds træner Jørn Aas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Annonce