Annonce
Skjern Håndbold

TTH-målmand er i dialog med ærkerivalerne fra Skjern

Simon Gade kan være på vej videre i karrieren efter denne sæson. Den lange målvogter er i dialog med flere klubber. Heriblandt ærkerivalerne fra Skjern Foto: Johan Gadegaard
Ifølge Dagbladet Holstebros oplysninger forhandler TTH-målmand Simon Gade med flere klubber. Simon Gades kontrakt udløber efter denne sæson, og her skulle blandt andet ærkerivalerne fra Skjern være interesseret og i dialog med målvogteren.

Holstebro/Skjern: Et opsigtsvækkende skifte kan være på vej. Dagbladet Holstebro erfarer, at TTH Holstebro-målmand Simon Gade er i dialog med flere klubber om fremtiden i næste sæson, og at en af de klubber skulle være de grønne ærkerivaler fra Skjern.

- Det har jeg ingen kommentar til, siger Simon Gade.

Skjern har allerede meldt ud, at den ene af klubbens målmænd, islandske Björgvinn Pall Gustavsson, ikke får forlænget sin kontrakt. Og her skulle Simon Gade være et bud på en afløser.

Ifølge Dagbladets oplysninger er intet skrevet under endnu, og TTH Holstebro er også stadig inde i billedet om at beholde den talentfulde målmand, som har taget turen hele vejen fra ungdomshåndbolden og til ligamandskabet, ligesom at han har været en del af de danske ungdomslandshold. TTH Holstebro har dog indtil videre ikke kunne levere en kontrakt, som har overbevist Simon Gade.

- Jeg kan sige så meget, som at vi er i dialog med alle de tre spillere, som har kontrakt udløb efter denne sæson, men at der ikke er noget, som er på plads endnu, siger TTH-direktør John Mikkelsen med henvisning til Simon Gade og de to stregspillere Søren Tau og Niels Lindholt.

Annonce

Sonderer markedet

TTH Holstebro er dog også i dialog med andre spillere, hvis der skulle opstå et hul i næste sæsons trup.

- Det er ikke unormalt, at spillerne og deres agenter er i kontakt med andre klubber. Vi sonderer også markedet og holder øje med forskellige muligheder, siger John Mikkelsen.

Simon Gade har måtte se Sebastian Frandsen løbe med størstedelen af spilletiden i denne sæson. Dette kan blandt andet aflæses på skudstatistikken, hvor Sebastian Frandsen har fået 170 skud imod sig, mens Simon Gade kan notere sig for 149 afslutninger.

22-årige Simon Gade har tilbragt hele karrieren i TTH Holstebro med undtagelse af en enkelt sæson i 2016, hvor han var udlejet til naboerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

I 2017 var han en del af U21-landsholdet, som vandt VM-sølv. Her spillede han sammen med flere tidligere TTH'ere i form af Mathias Bitsch og Frederik Ladefoged.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce