Annonce
Ringkøbing

Lytter til statsministeren: Campingplads udskyder åbning til efter påske

Lise Kroning og ægtemanden Robert meldte tirsdag ud, at åbningen af Søndervig Camping er udskudt fra fredag 3. april til tirsdag 14. april - det vil sige efter påske. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ejerne af Søndervig Camping har besluttet sig for at droppe planlagt start på sæsonen fredag 3. april, og dermed bliver der ikke noget med at byde gæster velkommen til i påsken.

Søndervig: Hvis gps'en er sat til at vise vej til Søndervig Camping for at slå lejr dér henover påsken, er man nødt til at ændre kurs.

Det var ellers planen, at Lise og Robert Kroning ville byde gæster velkommen til vestkysten fra fredag 3. april, men åbningen af pladsen er netop udskudt til tirsdag 14. april.

Beslutningen er truffet som konsekvens af, at statsminister Mette Frederiksen mandag eftermiddag forlængede tiltagene mod spredning af coronavirus til og med den 13. april, som er sidste dag i påskeferien.

- Vi oplever alle sammen en svær og frustrerende tid, hvor coronavirus præger vores hverdag. På pressemødet opfordrede statsministeren os alle til at udvise ansvarlighed - også i påsken; herunder at lade være med at rejse rundt i landet. Hun opfordrede på det kraftigste til, at danskerne som udgangspunkt holder sig hjemme i påsken, skriver Lise og Robert Kroning i et opslag på Facebook, hvor parret uddyber:

- På den baggrund har vi truffet den svære beslutning om at udskyde åbningen af campingpladsen til 14. april. Set i lyset af den situation, vi står i i Danmark, føler vi, at det er den rigtige beslutning. Det er selvfølgelig ærgerligt at miste sin påskeferie - men husk, at der kommer en påske igen næste år.

Annonce

Det er selvfølgelig ærgerligt at miste sin påskeferie - men husk, at der kommer en påske igen næste år.

Lise og Robert Kroning, Søndervig Camping

'I har valgt det rigtige'

I Facebook-opslaget lyder det videre fra Lise og Robert Kroning, at 'vi har forhåbentlig både Kristi Himmelfart, pinse og Grundlovsdag at glæde os til':

- Dog har vi alle et ansvar for at hindre spredning af coronavirus. Vi håber, at vi i fællesskab kan få bugt med denne frygtelige sygdom hurtigst muligt. Passer vi på os selv og hinanden, så kommer vi også igennem denne svære tid, skriver ægteparret.

Som en kommentar til udmeldingen på Facebook fra Søndervig Camping skriver Inga Madsen, at 'I har valgt det helt rigtige,' mens Peter Dalum Sahl sender denne hilsen til Lise og Robert Kroning:

- 100 procent opbakning herfra, selv om vi havde glædet os til påsken hos jer igen i år. Vi kommer igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Der er god grund til både at tænke sig om og "wågne" op!

Læserbrev: En tak for Chrisitan Estrups klumme i Dagbladet lørdag 4. april. Hvor er det godt, at du tør tage fat på de problemer, der også er i forhold til den måde, vi bruger verdens ressourcer på. Jeg fik det dårligt forleden aften, da jeg så en udsendelse om "Verdens største blomstermarked" fra Kenya. Her avler man roser i tonsvis til forsendelse - med fly - til forkælede menneskers luksusforbrug bl.a. i Danmark....kæmpestore marker lagt under glas og intensivt dyrket - til luksus: - og forleden var der så en "tårevædet" udsendelse om en stakkels gartner, der måtte smide for millioner af gule kalanchoer ud, fordi markedet herhjemme - og i Tyskland - var stagneret på grund af covid19 - og han skulle have ryddet drivhusene, så de stiklinger, der skulle komme med fly fra Vietnam en af de nærmeste dage, kunne få plads. - og se så i de store fødevarebutikkers frugt- og grøntafdeling - søde kartofler, granatæbler, palmekål, æbler og jordbær helt udenfor sæson og quinoa og 25 forskellige slags ris, hvor man ikke engang kan købe noget så dansk som byggryn ! - og alt det bliver sendt hertil med fly! - og der produceres jo nærmest ikke tøj her i landet mere til trods for, at der for 40 år siden var en "hær" af dygtige strikkere og syersker i Herning og omegn. Det skal alt sammen laves i "langtbortistan", så vi kan få råd til at købe et nyt stykke tøj i hver uge - og det skal alt sammen med fly flere gange. - så er der jo nogen romantikere, der påstår, at det er nødvendigt for at støtte de pågældende lande - altså en form for u-landshjælp - ha, ha, ha - nærmere en form for udnyttelse for at gavne vores overforbrug. Måske var det bedre, at rosendrivhusene blev brugt til at avle mad til befolkningen i Kenya i stedet. - og så er der det overdrevne rejseri. Hvorfor i alverden skal en 8. klasse absolut rejse til Rom for at bruge fem dage på at stå i kø til seværdighederne. Og så i øvrigt ikke engang snakke med en romer. De går i deres egen lille danske "boble" og ser ikke, hvordan folk arbejder- eller bor - og de ved ikke engang, hvor Brønderslev ligger! Nå, jeg kunne blive ved, men I, der læser dette WÅGN SÅ OP og tænk jer om!

Annonce