Annonce
Ringkøbing-Skjern

Lyssky affære i Skjern - lysanlæg gik ud to gange og kampen blev flyttet fra bane til bane to gange

Efter et kvarters spil blev Skjern GFs kamp mod Jerne flyttet fra kunstgræsbanen til en træningsbane, så alle spillere og trænere og pænt mange tilskuere måtte på vandring. I anden halvleg nåede man at spille 35 minutter på kunstgræsbanen, inden lyset forsvandt igen, og så måtte alle igen tage vandringen over til træningsbanen for at spille kampen færdig. Foto: John Thomsen
Det udviklede sig til en farce, da Skjern GF tirsdag aften spillede hjemme i serie 2 mod Jerne. To gange gik lysanlægget på kunstgræsbanen ud, så to gange blev kampen flyttet over på en træningsbane med svagt lysanlæg. Det hele endte 0-0.
Annonce

Skjern: En farce.

Man kan godt forstå, Jerne IF brugte den betegnelse for afviklingen af deres kamp ude mod Skjern GF tirsdag aften.

For det var godt nok specielle forhold, den kamp blev afviklet under.

Kampen skulle spilles på Skjern GFs kunstgræsbane. Fint nok.

Kort før kampen skulle fløjtes i gang, gik lysanlægget omkring banen ud.

- Nu er det tredje gang, det sker siden fredag efter fem år uden problemer. Jeg ved ikke, hvad der er galt, fortalte formand Niels Olesen, mens han ringede til en elektrikervagt.

Dommertrio og begge mandskaber indvilgede i at starte kampen uden kunstigt lys. Det blev en dunkel affære, og det var måske derfor, dommertrioen ikke fløjtede for et tidligt straffespark til Jerne. Et straffespark en flok inkarnerede Skjern-tilhængere bag baglinjen ikke langt fra målet nok mente, de ville have fløjtet for, og de forstod godt Jernes protester.

Annonce

Flyttede bane efter et kvarter

Efter et kvarters spil blev det for mørkt til at spille videre på kunstgræsbanen. I stedet blev alt og alle dirigeret over til en træningsbane med lys - ikke noget godt lys - lige ved siden af.

Da de to hold mødtes ti dage før i Jerne, udviklede det hele sig til en barsk affære med en udvisning af Skjerns Michael Dawt Bik og hele syv advarsler i en ubehagelig tone. Samme tænding var der i de første minutter på græs, hvor Jerne fik et par advarsler for grove tacklinger.

Skjern fik et par gode chancer til Mathias Obling og Martin Pagaard.

- Det var der, vi skulle have slået til. Generelt løb meget ud i ingenting for os på den sidste tredjedel af banen. Vore afleveringer var for dårlige, så vi skabte alt for lidt, selv om vi havde masser af spil, sagde Skjern GFs træner John Pagaard efter kampen.

Kort før pausen fik Jerne en ny mulighed og en ny mulighed for at brokke sig kraftigt. Lasse Harrings tilbagelægning til målmand Niclas Bro Stefansen blev så kort, at målmanden måtte ud og tackle igennem for at bremse angriberen, der i næste omgang måtte se Lasse Harring sparke væk i sidste øjeblik.

Annonce

Flyttede tilbage til kunstgræs

Nå - elektrikeren havde fået fikset lyset. Anden halvleg blev så flyttet tilbage til kunstgræsbanen.

Det blev kampen nu ikke mere underholdende eller mere velspillet af.

Men farcen fortsatte. Ti minutter før tid gik lyset ud igen. Sådan lige så stille pære for pære.

Dommeren afbrød kampen, og igen dirigerede han alle mod træningsbanen. Det var Jerne ikke helt tilfredse med. De snakkede om, at de ikke ville spille videre. Dommeren fik dem dog til at besinde sig, så kampen blev spillet færdigt.


Ærgerligt. Var vi stoppet på det tidspunkt, skulle der have været en helt ny kamp, og den tror jeg på, vi havde vundet.

John Pagaard, træner for Skjern GF


- Ærgerligt. Var vi stoppet på det tidspunkt, skulle der have været en helt ny kamp, og den tror jeg på, vi havde vundet, sagde John Pagaard, der med 0-0 satte terræn til en en meget tæt topstrid med hele fire hold involveret.

Der var ikke spillet lang tid på træningsbanen, før der igen kom gang i lysanlægget omkring kunstgræsbanen.

- Jeg gik bare ind og skiftede en sikring, fortalte en irriteret holdleder Palle Poulsen.

Måske skulle han starte en karriere som elektriker.

Jo det var en lyssky affære i Skjern tirsdag aften.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Jerne IF 0-0

En advarsel til Skjerns Martin Pagaard omkring ti minutter før tid og tre advarsler til Jerne efter 25, 32 og 88 minutter. Skjern skiftede Kristian Knak, Marco Feltheim og Steven Lynge ind i anden halvleg for Jonas Fowle, Morten Egsgaard og Frederik Tønder.

Omkring 100 tilskuere her og der. Langt fra alle sad ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce