Annonce
Skjern

Lysfest ved Bundsbæk Mølle: -  Julelysene vil skinne om kap med julestjernerne på himlen

Bundsbæk Mølle holder Lysfest med Luciaoptog den 13. december. PR-foto


Bundsbæk: Har du oplevet lysene ved Bundsbæk Mølle? Har du set hvordan den gamle mølle lyser og stråler i decembermørket? Nu kan I opleve julelysene når vi holder Lysfest med Luciaoptog den 13. december.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Museum.

- Denne aften vil julelysene skinne om kap med julestjernerne på himlen. Der vil være julelys og julestemning overalt. Børn og voksne vil få mulighed for at skrive juleønsker, inden vi sammen laver et lyshav af juleønsker. Elever fra Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern vil gå et anderledes Luciaoptog; hvor lyset også vil komme til at spille en central rolle, lyder det i pressemeddelelsen.

Grillen holder naturligvis åbent, ligesom det også vil være muligt at købe lækre kager og lune æbleskiver.

Til dette års Jul på Bundsbæk Mølle vil lyset være i fokus. Fra de mange julelys der hænger omkring den gamle vandmølle, til de lys, børnene selv vil kunne lave på Nisseversitetet.

Annonce

Lysfest med Luciaoptog

Lysfest med Luciaoptog foregår fredag 13. december kl. 17-19.30. Der er Luciaoptog kl. 18.

Adressen er Bundsbæk Mølle, Bundsbækvej 27, 6900 Skjern.

Der er entré, men børn under seks år kommer gratis ind. Prisen er inklusiv en lyspose pr. person. Der er fri entré med årskort. Det kan købes ved indgangen og giver gratis entré i et år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce