Annonce
Hvide Sande

Lysende skilt i Søndervig holder flyttedag: Skiltet flyttes op på Meny Søndervigs facade

Sådan vil skiltet tage sig ud på facaden på den kommende tilbygning til Meny Søndervig. Visualisering dagsorden til teknik- og miløudvalgsmødet.
Søndervig Ejendomsselskab har søgt om tilladelse til opsætning af et digitalt skilt på facaden ved den tilbygning, der er under opførelse ved Meny Søndervig. Pylonen ud mod Klitvejen skal fjernes.

SØNDERVIG: Meget tyder på, at pylonen med det lysende digitale skilt, der i årevis har hilst folk velkomne til Søndervig, snart nedlægges. I stedet flytter skiltet op på facaden af det byggeri, Søndervig Supermarked er i gang med på Badevej 1.

I alt fald har Søndervig Ejendomsselskab, der står bag byggeriet, søgt om at måtte nedlægge pylonen og i stedet anbringe et to gange tre meter stort elektronisk skilt på den del af facaden, der vender mod nordøst. Pylonen vil samtidig blive fjernet.

Dette kræver en dispensation fra lokalplanen, der ikke tillader digitale skilte på ejendomme inden for lokalplanområdet, og denne sag behandles tirsdag i teknik- og miljøudvalget. Forvaltningen anbefaler dog en dispensation, såfremt pylonen pilles ned.

Annonce

Ifølge ansøgningen fra Søndervig Ejendomsselskab vil der blive skiltet med åbningstider i supermarkedet, om supermarkedets udvalg af varer, afdelinger, begivenheder i Søndervig og så videre - dog ikke  med aktuelle tilbud og den slags.

Lysstyrken på skiltet vil være styret af den aktuelle udvendige lysintensitet, og om natten vil lyset på skærmen være dæmpet til et lavt niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce