Annonce
Erhverv

Lys i reklamelampen: Mobile digitale lysskilte vil være opstillet året ud

Her ses reklametraileren på Søndervigvej. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune.
Ringkøbing Handelsforening har fået tilladelse til midlertidig at opsætte mobile digitale skilte ved Toyota på Herningvej og ved Fjordgården på Søndervigvej.
Annonce

RINGKØBING: Du har sikkert bemærket de to digitale skilte, der er blevet opstillet ved henholdsvis Toyota på Herningvej og ved Fjordgården på Søndervigvej.

Teknik- og miljøudvalget har netop godkendt opstillingen af skiltene, der vil stå på de to steder indtil udgangen af året.

Det er Ringkøbing Handelsforening, der står bag skiltene, der er indbygget i en trailer. De skal anvendes til at forbedre oplysningerne om, hvad der sker af begivenheder og aktiviteter i byen, for eksempel åbningstider, juleaktiviteter og lignende.

Et formål med skiltene har også været at give Handelsforeningen erfaring i formidling via skærme, der kan bruges til en generel diskussion om, hvordan byporte og formidling af oplysninger ved hjælp af byskilte i fremtiden kan håndteres.

Teknik- og miljøudvalget og byrådet har tidligere debatteret digital skiltning, og i sommer vedtog politikerne retningslinjer for opstilling af denne type skiltning; de opstillede skilte er i overensstemmelse med retningslinjerne, bortset fra at traileren på Herningvej er anbragt inden for vejbyggelinjen på 35 meter, målt fra vejens midte.

Politiet har ingen bemærkninger til placeringen af de mobile diodereklameskilte, da de er opsat på lige vejforløb; politiet vil dog godt have, at der stilles krav til lysstyrke og billedsekvensen på skærmene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce