Sport

Lyngby-helt: Vi vil gøre alt for at komme i Superligaen

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nicolai Geertsen var klar til at holde fest efter Lyngbys sejr over Helsingør, hvor han selv scorede to gange.

Drømmen om Superliga var langt væk for Lyngby med ti minutter igen af lørdagens sidste runde i 1. division.

Men to scoringer af Nicolai Geertsen vendte et truende nederlag til sejr over FC Helsingør, og nu skal Lyngby ud i to dueller mod Vendsyssel om en billet til Superligaen i næste sæson.

- Jeg er lidt tom for ord. Det var helt surrealistisk. Jeg har ventet på at komme i kamp igen efter et helvede med min ankel, Nicolai Geertsen til Lyngbys hjemmeside.

- At gøre en forskel i dag betyder alt. Det er en stor dag i dag. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, for jeg er simpelthen så glad. Det er helt sindssygt.

- Man ville ønske, man kunne gå ud og give den gas nu. Det har man lyst til, men selvfølgelig skal vi op og træne i morgen. Der kommer to helt vanvittigt spændende kampe. Vi vil gøre alt for at se, om vi kan komme tilbage i Superligaen, siger han.

Lyngby sluttede på tredjepladsen efter Silkeborg og Viborg, der har duelleret om førstepladsen gennem det meste af foråret.

De kongeblå har kæmpet for at rykke op blandt de tre bedste, og lørdagens resultat var kulminationen på en stor indsats, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

- Det er en fantastisk dag, som vi alle sammen vil huske. Det snakkede vi også om inden kampen. Vi havde mulighed for at lave noget helt ekstraordinært og kigge tilbage på den her dag og det her forår. Det har været fantastisk af hele klubben, siger træneren.

Lyngby og Vendsyssel mødes torsdag i den første af to kampe på Sjælland, mens returopgøret spilles i Nordjylland tre dage senere.

De to hold tørnede også sammen i slutningen af sidste sæson, hvor Vendsyssel sendte Lyngby ned i 1. division efter de to playoffopgør.

/ritzau/

0/0
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven