Annonce
Håndbold

Lunken forestilling da Rækker Mølle Håndbolds herrer slog bundholdet sikkert

Mathias Hejsel var godt kørende med seks mål for Rækker Mølle Håndbold, da Rækker Mølle vandt 37-30 ude over HEI Skæring. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbolds herrer vandt 37-30 ude over bundholdet HEI Skæring, men indsatsen var ikke specielt god.

Aarhus: Rækker Håndbolds herrer viste ikke den ønskede kvalitet, da de torsdag tabte topkampen hjemme mod Grindsted. Og kvaliteten var heller ikke i top søndag aften, da Rækker Mølle vandt klart ude over bundholdet HEI Skæring.

- Nej det var en ret lunken forestilling. Men det gav to point, og nu har vi et par uger til at komme tilbage i gear inden to svære udekampe mod GOG og Faaborg, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Første halvleg søndag endte 15-15.

- Vi byttede nærmest bare mål. Der var ikke bevægelse nok i forsvaret, der var ikke højde nok i forsvaret, HEI fik for lette mål på ydersiden, og vi havde for få redninger, lød Rasmus Hansens analyse.

I pausen vidste spillerne godt, der skulle leveres mere. Det gjorde de så i det første kvarter af anden halvleg, hvor Rækker Mølle bragte sig afgørende foran med 27-19.

- Derfra kørte vi den stille og roligt hjem. Det her var en understregning af, at det også kan være svært at møde bundhold. Tingene kommer ikke af sig selv, sagde Rasmus Hansen, der kunne glæde sig over, at Grindsted mistede et enkelt point mod GOG søndag.

2. division herrer

HEI Skæring-Rækker Mølle Håndbold 30-37

Målscorere Rækker Mølle: Tobias Simonsen 8 (2), Mathias Skræddergaard 7 (2), Mathias Hejsel 6, Christian Jespersen 4, Simon Madsen 3, Nicklas Hammer 2, Lasse Kirkeby 2, Mathias Hedegaard 2, Hans Chr. Fangel 2 og Thomas Bertelsen 1. Straffekast: HEI 2 (2 mål), Rækker Mølle 4 (4 mål). Udvisninger: HEI to, Rækker Mølle fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce