Annonce
Læserbrev

Lukning af genbrugspladsen i Skjern

Læserbrev: Ak ja præcist et år efter at genbrugspladsen i Skjern blev reddet, er den nu igen lukningstruet. Det er utrolig svært denne gang at argumentere for, at pladsen skal blive, set i det lys at kildesorteringen opstarter næste år, samtidig er kommunen midt i en sparerunde.

Mit formål med dette læserbrev er derfor ikke en bevaring af pladsen i Skjern, det løb er kørt, jeg vil blot appellere til, at teknik og miljø-udvalget bevarer pladsen, indtil kildesorteringen er fuld implementeret i 2023, det giver ingen mening at lukke pladsen inden dette er iværksat og implementeret.

Det er klart, at forventningen bliver, at der ikke kun i en overgangsfase bliver en grenplads, forventningen er, at der også efter 2023 er en grenplads i Skjern, hvor borgere kan komme af med haveaffald. Når nu man så sparer pladsen væk i Skjern, så kan man jo passende kigge på nummerpladescanner, så man kan komme på grenpladsen i Skjern, og alle andre genbrugspladser udenfor normal åbningstid, man kan jo lave en forsøgsordning på pladsen i Skjern. Jeg tror at både håndværkere og borgere i kommunen ville synes, at dette tiltag er en opgradering af servicen på pladserne.

Jeg håber på lydhørhed fra udvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce