Annonce
Vestjylland

Ny tøjbutik på vej med webshop og fysiske tøseaftener: London Bazar flytter til Ulfborg

Rikke Brogaard havde et par interesserede købere til London Bazar, men det lykkedes ikke at få en handel i stand, og derfor flytter hun nu tøjbutikken med tilhørende webshop til Ulfborg. Arkivfoto
Rikke Brogaard flytter tøjbutikken London Bazar fra Struer til hjembyen Ulfborg. Det gælder både den fysiske butik og webshoppen. Sidste åbningsdag i Struer er lørdag den 28. september, og torsdag den 3. oktober åbner hun i Ulfborg.

Struer/Ulfborg: Umiddelbart før sommerferien annoncerede indehaveren af tøjbutikken London Bazar i Struer, Rikke Brogaard, at hun ønskede at sælge sin butik og prioritere mere tid til familien.

Hun kan nu konstatere, at det ikke er lykkedes at få solgt butikken, og derfor flytter hun London Bazar til Ulfborg, hvor hun bor med sin familie. Det er både den fysiske butik og den tilhørende webshop, der rykker ind i Harbogade 9 i Ulfborg - dér, hvor der tidligere lå en radio- og tv-butik.

- Jeg har arbejdet med et par meget interesserede købere hen over sommeren, som rigtig gerne ville køre butikken videre i Struer. Men desværre er det ikke lykkedes at nå i mål med en handel, siger Rikke Brogaard.

Det var i september 2017, at hun overtog London Bazar efter Birgit Løkke.

- Jeg syntes, det er rigtig ærgerligt for Struer, at der ikke kan findes en køber til butikken. Der er ikke brug for flere tomme butikker i Struer. Jeg har været glad for at være her i Struer, og jeg synes, det har været en sjov og lærerig periode. Jeg har haft en god relation til kunderne, og det har altid været hyggeligt med en god snak, siger Rikke Brogaard.

Lørdag den 28. september bliver den sidste dag, hvor butikken er åbent i Struer. Butikken i Ulfborg - der fortsat skal hedde London Bazar - åbner torsdag den 3. oktober.

Annonce

Men jeg får en meget mere fleksibel hverdag, hvor jeg kan tilpasse mig familiens aktiviteter.

Rikke Brogaard, indehaver af London Bazar

Åbent tre dage i ugen

Der bliver i øvrigt skruet ned for åbningstiderne i forhold til de nuværende i Struer. I butikken i Ulfborg vil der være åbent torsdag kl. 13-20, fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 10-13.

- Det betyder, at jeg ikke er bundet af faste åbningstider hele ugen, og det giver mere tid til familien. Jeg satte netop butikken i Struer til salg for at komme ud af hamsterhjulet, så jeg kunne passe bedre på mig selv og familien. Jeg kommer stadig til at få en fuld stilling med butikken i Ulfborg, fordi jeg også skal passe webshoppen, hvor der er også er mange ting at se til. Men jeg får en meget mere fleksibel hverdag, hvor jeg kan tilpasse mig familiens aktiviteter. Det tager blot tre minutter på cykel at komme hen til butikken, siger Rikke Brogaard, der i dag har en medarbejder til primært at tage sig af webshoppen.

De nye åbningstider er tilpasset dem, der måske skal køre et stykke vej og gerne vil besøge butikken i Ulfborg efter arbejde.

- Det kan selvfølgelig også altid lade sig gøre at booke en tøseaften alle andre aftner i ugen, siger Rikke Brogaard, der gerne byder inden for til en aften med shopping, hygge, bobler og snacks.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

En forbistret regnefejl

Formanden for Vestjysk Landboforening, Søren Christensen, er vred. Det har han god grund til at være. Når politikerne igen og igen foretager miljøindgreb i landbruget, må indgrebene i det mindste ske på et solidt videnskabeligt grundlag. Det ser bare ikke altid ud til at være tilfældet Først blev det afsløret, at Aarhus Universitet har undervurderet det areal, der i Danmark dækkes af lavbundsjorder. Universitetet regner nu med cirka 171.000 hektar kulstofrige landbrugsjorde i Danmark i stedet for 108.000 hektar. Senest er det kommet frem, at Aarhus Universitet har fejlberegnet og overvurderet landbrugets udledning af kvælstof med 3000 tons. Begge udregninger har direkte konsekvenser for landbruget. Tallet om lavbundsudtagning kan have store konsekvenser for klimaindsatsen, hvis Danmark skal blive klimaneutral. Udtagning af lavbundsjorder bidrager både til sikring af biodiversitet, reduktion af kvælstofudvaskning og lavere udledning af drivhusgasser; undervurderes arealet, får indsatsen ikke den forventede effekt. Med hensyn til kvælstofudledningen foretog regeringen kort før jul et lynindgreb mod landbruget, hvor der blev stillet krav om målrettede efterafgrøder på 380.000 hektar. Regnefejlen på de 3000 ton svarer til effekten af 326.000 hektar med efterafgrøder. Regeringsindgrebet betød et krav til landbruget om langt flere efterafgrøder allerede i år - men altså på et helt fejlagtigt grundlag. Ikke underligt, at Søren Christensen tordner mod "myndighedernes troværdighed". Regnefejlene er - for at sige det mildt - uheldige både for miljøet og for landbrugserhvervet. De politiske indgreb rammer et i forvejen presset erhverv, der er udsat for benhård konkurrence på verdensmarkedet, og som oven i købet i stigende grad møder uvilje fra en "klimabevidst" offentlighed. De to regnefejl kan godt foranledige skeptikere til at spørge, om andre beregninger så også er fejlbehæftede. Bygger kravene til landbrugets miljøindsats på et solidt videnskabeligt grundlag hele vejen igennem? Det lyder ærligt talt, som om hele vandmiljøområdet bør kulegraves - af hensyn til både landbruget og miljøet.

Annonce