Annonce
Vestjylland

Ny tøjbutik på vej med webshop og fysiske tøseaftener: London Bazar flytter til Ulfborg

Rikke Brogaard havde et par interesserede købere til London Bazar, men det lykkedes ikke at få en handel i stand, og derfor flytter hun nu tøjbutikken med tilhørende webshop til Ulfborg. Arkivfoto
Rikke Brogaard flytter tøjbutikken London Bazar fra Struer til hjembyen Ulfborg. Det gælder både den fysiske butik og webshoppen. Sidste åbningsdag i Struer er lørdag den 28. september, og torsdag den 3. oktober åbner hun i Ulfborg.

Struer/Ulfborg: Umiddelbart før sommerferien annoncerede indehaveren af tøjbutikken London Bazar i Struer, Rikke Brogaard, at hun ønskede at sælge sin butik og prioritere mere tid til familien.

Hun kan nu konstatere, at det ikke er lykkedes at få solgt butikken, og derfor flytter hun London Bazar til Ulfborg, hvor hun bor med sin familie. Det er både den fysiske butik og den tilhørende webshop, der rykker ind i Harbogade 9 i Ulfborg - dér, hvor der tidligere lå en radio- og tv-butik.

- Jeg har arbejdet med et par meget interesserede købere hen over sommeren, som rigtig gerne ville køre butikken videre i Struer. Men desværre er det ikke lykkedes at nå i mål med en handel, siger Rikke Brogaard.

Det var i september 2017, at hun overtog London Bazar efter Birgit Løkke.

- Jeg syntes, det er rigtig ærgerligt for Struer, at der ikke kan findes en køber til butikken. Der er ikke brug for flere tomme butikker i Struer. Jeg har været glad for at være her i Struer, og jeg synes, det har været en sjov og lærerig periode. Jeg har haft en god relation til kunderne, og det har altid været hyggeligt med en god snak, siger Rikke Brogaard.

Lørdag den 28. september bliver den sidste dag, hvor butikken er åbent i Struer. Butikken i Ulfborg - der fortsat skal hedde London Bazar - åbner torsdag den 3. oktober.

Men jeg får en meget mere fleksibel hverdag, hvor jeg kan tilpasse mig familiens aktiviteter.

Rikke Brogaard, indehaver af London Bazar

Åbent tre dage i ugen

Der bliver i øvrigt skruet ned for åbningstiderne i forhold til de nuværende i Struer. I butikken i Ulfborg vil der være åbent torsdag kl. 13-20, fredag kl. 11-18 og lørdag kl. 10-13.

- Det betyder, at jeg ikke er bundet af faste åbningstider hele ugen, og det giver mere tid til familien. Jeg satte netop butikken i Struer til salg for at komme ud af hamsterhjulet, så jeg kunne passe bedre på mig selv og familien. Jeg kommer stadig til at få en fuld stilling med butikken i Ulfborg, fordi jeg også skal passe webshoppen, hvor der er også er mange ting at se til. Men jeg får en meget mere fleksibel hverdag, hvor jeg kan tilpasse mig familiens aktiviteter. Det tager blot tre minutter på cykel at komme hen til butikken, siger Rikke Brogaard, der i dag har en medarbejder til primært at tage sig af webshoppen.

De nye åbningstider er tilpasset dem, der måske skal køre et stykke vej og gerne vil besøge butikken i Ulfborg efter arbejde.

- Det kan selvfølgelig også altid lade sig gøre at booke en tøseaften alle andre aftner i ugen, siger Rikke Brogaard, der gerne byder inden for til en aften med shopping, hygge, bobler og snacks.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce