Annonce
Hvide Sande

Lokker med fantastisk personalemad: Waterz søger frivillige

Der plejer at være rigtig god stemning blandt de mange frivillige til Waterz. Foto: Brian Engblad/Waterz.dk
Lækker mad og familiær stemning skal trække frivillig arbejdskraft til vandsportsfestivalen Waterz til september.

Hvide Sande: Når Nordens største vandsportsevent endnu en gang løber af stablen til september, bliver der brug for rigtig mange frivillige til at hjælpe deltagere og publikum.

Derfor er jagten på frivillig arbejdskraft netop gået ind, og der er flere gode grunde til at melde sig, mener projektleder Kathrine Koch Frandsen. Blandt dem morgenbuffet, frokost og varm aftensmad.

- Vi har et fantastisk godt køkkenhold, der med base på Hvide Sande Hotel sørger for forplejningen til hjælperne, og jeg tør godt uden overdrivelse betegne vores personalemad som i en klasse for sig, siger hun.

Derudover er eventen i Hvide Sande allerede kendt for at have en nærmest familiær stemning mellem de frivillige. De skal nemlig have det rart, mens de knokler for Waterz, lyder filosofien.

Der er brug alle typer hjælp: Folk i køkkenet, teltopsættere, chauffører, der kan transportere deltagere til og fra lufthavnen i Billund, og meget mere. Er man interesseret i at give en hånd med til festivalen, der foregår den 5.-14. september, kan man henvende sig via Waterz hjemmeside.

Der er ikke sat tal på, hvor mange frivillige, der er brug for. Jo flere, jo bedre, lyder budskabet fra Kathrine Koch Frandsen,

Annonce

Waterz

Festivalen Waterz har gennem adskillige år trukket vandsportseliten fra det meste af verden til Hvide Sande. Eventen kan nu kalde sig Nordens største.

Selve festivalen foregår i år fra den 6.-8. september, hvor der er lagt op til 800 starter.

Desuden bliver der holdt PWA-verdensmesterskaber i surfslalom. Det foregår 9.-14. september.

Endelig bliver der også afviklet EFPT European Freestyle Pro Tour i Hvide Sande fra den 17.-21. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce