Annonce
Kultur

Borris til kamp mod dårligt corona-humør: Lokalt melodi grand prix på nettet skal samle børn og voksne

Efter succes med #crazy20-event søsættes nu et Melodi Grand Prix i Borris; selvfølgelig under skyldig hensyntagen til social afstand i disse Covid-19-tider, understreger initiativtager Lars Rahbæk.
Annonce

BORRIS: Ikke så snart var vinderen af #crazy20 fundet, før Borris lancerede #borrismgp.

- Vi må jo finde på noget for at holde humøret højt i disse corona-tider, fastslår initiativtager Lars Rahbæk.

Han har fået blod på tanden efter successen med #crazy20, en videokonkurrence , hvor Borris-borgerne på humoristisk vis kunne kommentere på, hvordan de tackler den karantæne og sociale distancering, som pandemien har pålagt os alle.

Konkurrencen blev en kæmpe succes: 15 forslag blev indsendt, og det regner Lars Rahbæk for en stor succes.

- Vi er trods alt kun en landsby med 800 indbyggere, siger han.

Vinderne af #crazy20 blev "Borris City Studio", hvilket vil sige naboerne Liliia Shabatina, hendes mand, Oleg Shabatin, børnene Lisa og Daniel samt naboen Egon Dahl. I løbet af ugen lavede de ikke bare én med to flotte videoer.

I weekenden blev de hædret, da Lars Rahbæk dukkede op med førstepræmien - en stor kurv, der til børnenes store fornøjelse rummede masser af slik!

Annonce

Ny konkurrence

Men ikke så snart var præmien overrakt, før næste konkurrence altså blev søsat i Borris; fra søndag morgen og til lørdag den 28. marts klokken 13.00 kan alle indsende videoer, der lægges op på Facebook i Borris Sogn-gruppen under hashtagget #borrismgp.

- Eneste krav er, at man overholder alle reglerne omkring, hvor mange personer, der må være samlet, siger Lars Rahbæk, og tilføjer, at så skal han også lige have hele dommerudvalget på plads.

Årsagen til, at Borris nu søsætter et melodi grand prix, er selvfølgelig, at børnene jo skal være hjemme fra skole endnu en uge, og så skal der gerne ske noget. Han tilføjer, at grand prix'et jo også kan indgå som en del af hjemmeundervisningen; det handler jo både om at skrive eller synge en sang, planlægge scenografien og udklædningen, optage og klippe indslaget og så videre.

- I disse tider er det vigtigt, at vi har noget positivt at tænke på, siger han.

Lars Rahbæk er spændt på, hvor mange der er med denne gang. Det er jo lidt grænseoverskridende for mange at skulle synge i fuld offentlighed, erkender han.

- Men jeg håber, at ikke bare børn vil medvirke. Jeg ved, at vi har adskillige voksne i Borris, der er gode til at synge, så jeg håber, de vil være med.

Vinderne af #crazy20 blev "Borris City Studio", hvilket vil sige naboerne Liliia Shabatina, hendes mand, Oleg Shabatin, børnene Lisa og Daniel samt naboen Egon Dahl modtager førstepræmien, en familievenlig kurv fra idemand Lars Rahbæk. Still fra video.
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce