Annonce
Videbæk

Lokalplan for nyt boligområde i det vestlige Videbæk er på vej

Det er området ude omkring Høgevej og Højsagervej, der bliver det nye boligområde i det vestlige Videbæk. Billede Google Street.
Teknik- og miljøudvalget giver grønt lys for plan for område til boligformål ved Højsagervej og Høgevej i Videbæk.
Annonce

VIDEBÆK: Nu fremlægges lokalplanen for det nye boligområde ved Højsagervej og Høgevej snart i offentlig høring. Teknik- og miljøudvalget har netop givet grønt lys herfor.

Planen vil ifølge kommunen bidrage positivt til udviklingen af det vestlige Videbæk i overensstemmelse med bybeskrivelsen i den nuværende kommuneplan.

Området er på 13,6 hektar, hvoraf et halvt hektar vil kunne bruges til "offentlige formål" i form af en institution, eventuelt en børneinstitution.

Formålet med planen er blandt andet at skaffe hensigtsmæssige vejforbindelser til den fremtidige udvidelse af Videbæk mod vest samt adgangen til Herborg Bakker.

En stor del af planen er reserveret friarealer og grøn kileadgang i både nord-, syd- og øst-vestlig retning. Desuden er hensigten at sakbe et boligområde, der er tilpasset de terrænmæssige forhold samt byggehøjderne i omkringliggende boligområder.

Økonomiudvalget og byrådet skal godkende indstillingen fra teknik- og miljøudvalget, før lokalplanen bliver fremlagt for offentligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce