Annonce
Erhverv

Lokale vognmænd satser på nethandel

De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen, Rasmus Jørgensen og Jan Sinkjær har nu færdiggjort en webshop som gør det nemmere for private at bestille materialer. Pressefoto
HV Transport har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.

Ringkøbing/Hover/Astrup: De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen fra Ringkøbing, Jan Sinkjær fra Astrup og Rasmus Jørgensen oprindeligt fra Hover, har det seneste år arbejdet på at færdiggøre en webshop, som skal gøre det nemmere for deres private kunder at bestille materialer og få dem leveret direkte til deres indkørsel.

Vognmandsvirksomheden, der til næste år kan fejre 75-års jubilæum, er trådt ind i en ny tidsalder, hvor bekvemmelighed og let tilgængelighed er nøgleordene. Virksomheden har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- De seneste år har vi fulgt interesseret med i udviklingen i nethandlen, og i tidens ånd, hvor flere og flere handler online, har vi ønsket at gøre det lettere for vores kunder at bestille hos os. Tidligere har folk bare ringet ind, når de skulle bestille materialer til haven, men nu kan de gå i haven om dagen og bestille materialer fra sofaen om aftenen, siger medejer Poul Jørgensen.

I første omgang starter sandshoppen.dk ud som en lokal Midt- og Vestjysk webshop.

- Efter mange år i branchen har vi et solidt netværk af gode kolleger både lokalt og i resten af landet, så der er potentiale til at udvide, fortæller Poul Jørgensen.

Annonce
Den nye onlinebutik sandshoppen.dk

Sand er ikke bare sand

Den nye webshop betyder ikke, at vognmanden går på kompromis med rådgivningen til de private kunder. Sandhoppen.dk indeholder nemlig en række guides til valg af materialer:

- Vi har igennem mange år rådgivet vores kunder om valg af materialer, og det vil vi fortsætte med, for vi ved efterhånden en del om sand, grus, flis og jord. Vi har derfor sørget for forskellige guides på webshoppen - dem vil vi tilføje flere af løbende, så vi kan sikre, at vores kunder får det rette materiale til deres projekt, siger Poul Jørgensen.

Innovation på jysk

Sandshoppen.dk er ikke det eneste nye tiltag, HV Transport lancerer. Som noget nyt leverer de nemlig også i Big Bags, så kunderne ikke længere behøver at få indkørslen fuld af det materiale, de har bestilt.

Ved levering i Big Bags er det nemt at opbevare materialet mens projektet står på, og den store sæk kan efterfølgende genanvendes til transport af haveaffald eller opbevaring af eksempelvis brænde.

Ønsker man ikke at få sit materiale leveret, så er der også ved virksomheden åbnet et stor hent-selv-område, hvor kunderne døgnet rundt kan hente materialer og betale via MobilePay.

- Det er vigtigt at følge med udviklingen, og vi tænker derfor hele tiden i nye, innovative løsninger, som gør tingene lettere for vores kunder. For nogle år siden startede vi vores egen grusgrav, så vi har hånd på vores materialer hele vejen fra grusgrav til levering hos kunden, siger Poul Jørgensen.

HV Transport har egen grusgrav. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En 1. april uden narrehat - og det er ikke engang løgn

Du behøver ikke lede længere, kære læser; den er der ikke. Trods datoen kan du roligt regne med, at vi af hele vort journalistiske hjerte står inde for, at de artikler, vi har skrevet til dagens avis og DBRS.dk, er ganske sandfærdige. Traditionen med at narre læserne april er ellers lang og hæderkronet. En af de første aprilsnarre i dansk dagspresse blev bragt af en københavnsk avis, som 1. april 1914 kunne berette, at solen havde sovet over sig og var stået op ni minutter for sent. En af de mest mindeværdige var Roskilde Tidendes aprilsnar i 1976. Hundredevis af borgere stillede sig i kø efter at have læst overskriften "Roskilde Spritfabrik holder lavpris-udsalg på whisky-snaps indtil kl. 17.30 i eftermiddag". Historien lød, at spritfabrikken ved et uheld var kommet til at blande original skotsk whisky med dansk snaps. Spritfabrikken ville sælge blandingsproduktet for en tier per liter, og folk skulle selv medbringe dunke og spande til det, de købte. På Dagbladet har vi gennem mange år ikke haft nogen fast tradition for en aprilsnar. I år var vi dog allerede i februar begyndt at varme ideerne op til at genindføre den; læserne må jo også godt have det sjovt ind imellem. Vinterens voldsomme vandmængder var i spil som et omdrejningspunkt, men helt præcist hvad vi skulle narre læserne april med, var ikke blevet konkret. Det kunne for eksempel være blevet til en historie om, at eleverne på én af de lokale skoler nu blev sendt hjem på ubestemt tid, fordi deres skole var oversvømmet, og at undervisningen indtil videre skulle foregå via Skype. Det kunne måske godt have kaldt et smil frem - engang... Men den historie er ikke rigtig aprilsnar-materiale længere. I det hele taget er det for tiden svært at se det sjove i med vilje at bringe falske nyheder ind i folks daglige nyhedsstrøm. Uanset glimtet i øjet vil vi ikke risikere, at læserne mister tiltroen til det, vi skriver - og når man ser på virkeligheden lige nu, er der desværre alt for meget af den, som i sig selv er grotesk nok til at minde om en aprilsnar. Det skal dog ikke hindre os i stadig at fortælle virkelighedens pudsige og skæve historier; et smil varmer altid, og i krisetider har vi endnu mere brug for det. Men de smil, der er at finde i dagens avis, har altså - ligesom på alle årets andre dage - helt igennem hold i virkeligheden.

Danmark

Live: 59 personer i Sverige er døde med coronasmitte på et døgn

Annonce