Annonce
Erhverv

Lokale vognmænd satser på nethandel

De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen, Rasmus Jørgensen og Jan Sinkjær har nu færdiggjort en webshop som gør det nemmere for private at bestille materialer. Pressefoto
HV Transport har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.
Annonce

Ringkøbing/Hover/Astrup: De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen fra Ringkøbing, Jan Sinkjær fra Astrup og Rasmus Jørgensen oprindeligt fra Hover, har det seneste år arbejdet på at færdiggøre en webshop, som skal gøre det nemmere for deres private kunder at bestille materialer og få dem leveret direkte til deres indkørsel.

Vognmandsvirksomheden, der til næste år kan fejre 75-års jubilæum, er trådt ind i en ny tidsalder, hvor bekvemmelighed og let tilgængelighed er nøgleordene. Virksomheden har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- De seneste år har vi fulgt interesseret med i udviklingen i nethandlen, og i tidens ånd, hvor flere og flere handler online, har vi ønsket at gøre det lettere for vores kunder at bestille hos os. Tidligere har folk bare ringet ind, når de skulle bestille materialer til haven, men nu kan de gå i haven om dagen og bestille materialer fra sofaen om aftenen, siger medejer Poul Jørgensen.

I første omgang starter sandshoppen.dk ud som en lokal Midt- og Vestjysk webshop.

- Efter mange år i branchen har vi et solidt netværk af gode kolleger både lokalt og i resten af landet, så der er potentiale til at udvide, fortæller Poul Jørgensen.

Den nye onlinebutik sandshoppen.dk
Annonce

Sand er ikke bare sand

Den nye webshop betyder ikke, at vognmanden går på kompromis med rådgivningen til de private kunder. Sandhoppen.dk indeholder nemlig en række guides til valg af materialer:

- Vi har igennem mange år rådgivet vores kunder om valg af materialer, og det vil vi fortsætte med, for vi ved efterhånden en del om sand, grus, flis og jord. Vi har derfor sørget for forskellige guides på webshoppen - dem vil vi tilføje flere af løbende, så vi kan sikre, at vores kunder får det rette materiale til deres projekt, siger Poul Jørgensen.

Annonce

Innovation på jysk

Sandshoppen.dk er ikke det eneste nye tiltag, HV Transport lancerer. Som noget nyt leverer de nemlig også i Big Bags, så kunderne ikke længere behøver at få indkørslen fuld af det materiale, de har bestilt.

Ved levering i Big Bags er det nemt at opbevare materialet mens projektet står på, og den store sæk kan efterfølgende genanvendes til transport af haveaffald eller opbevaring af eksempelvis brænde.

Ønsker man ikke at få sit materiale leveret, så er der også ved virksomheden åbnet et stor hent-selv-område, hvor kunderne døgnet rundt kan hente materialer og betale via MobilePay.

- Det er vigtigt at følge med udviklingen, og vi tænker derfor hele tiden i nye, innovative løsninger, som gør tingene lettere for vores kunder. For nogle år siden startede vi vores egen grusgrav, så vi har hånd på vores materialer hele vejen fra grusgrav til levering hos kunden, siger Poul Jørgensen.

HV Transport har egen grusgrav. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Butikker slog dørene op efter 67 dages nedlukning: - Jeg har virkelig glædet mig til den her dag

Annonce