Annonce
Erhverv

Lokale vognmænd satser på nethandel

De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen, Rasmus Jørgensen og Jan Sinkjær har nu færdiggjort en webshop som gør det nemmere for private at bestille materialer. Pressefoto
HV Transport har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.

Ringkøbing/Hover/Astrup: De tre indehavere af HV Transport, Poul Jørgensen fra Ringkøbing, Jan Sinkjær fra Astrup og Rasmus Jørgensen oprindeligt fra Hover, har det seneste år arbejdet på at færdiggøre en webshop, som skal gøre det nemmere for deres private kunder at bestille materialer og få dem leveret direkte til deres indkørsel.

Vognmandsvirksomheden, der til næste år kan fejre 75-års jubilæum, er trådt ind i en ny tidsalder, hvor bekvemmelighed og let tilgængelighed er nøgleordene. Virksomheden har derfor netop lanceret sandshoppen.dk, hvor private kunder kan bestille sand, grus, jord og flis døgnet rundt.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- De seneste år har vi fulgt interesseret med i udviklingen i nethandlen, og i tidens ånd, hvor flere og flere handler online, har vi ønsket at gøre det lettere for vores kunder at bestille hos os. Tidligere har folk bare ringet ind, når de skulle bestille materialer til haven, men nu kan de gå i haven om dagen og bestille materialer fra sofaen om aftenen, siger medejer Poul Jørgensen.

I første omgang starter sandshoppen.dk ud som en lokal Midt- og Vestjysk webshop.

- Efter mange år i branchen har vi et solidt netværk af gode kolleger både lokalt og i resten af landet, så der er potentiale til at udvide, fortæller Poul Jørgensen.

Den nye onlinebutik sandshoppen.dk

Sand er ikke bare sand

Den nye webshop betyder ikke, at vognmanden går på kompromis med rådgivningen til de private kunder. Sandhoppen.dk indeholder nemlig en række guides til valg af materialer:

- Vi har igennem mange år rådgivet vores kunder om valg af materialer, og det vil vi fortsætte med, for vi ved efterhånden en del om sand, grus, flis og jord. Vi har derfor sørget for forskellige guides på webshoppen - dem vil vi tilføje flere af løbende, så vi kan sikre, at vores kunder får det rette materiale til deres projekt, siger Poul Jørgensen.

Annonce

Innovation på jysk

Sandshoppen.dk er ikke det eneste nye tiltag, HV Transport lancerer. Som noget nyt leverer de nemlig også i Big Bags, så kunderne ikke længere behøver at få indkørslen fuld af det materiale, de har bestilt.

Ved levering i Big Bags er det nemt at opbevare materialet mens projektet står på, og den store sæk kan efterfølgende genanvendes til transport af haveaffald eller opbevaring af eksempelvis brænde.

Ønsker man ikke at få sit materiale leveret, så er der også ved virksomheden åbnet et stor hent-selv-område, hvor kunderne døgnet rundt kan hente materialer og betale via MobilePay.

- Det er vigtigt at følge med udviklingen, og vi tænker derfor hele tiden i nye, innovative løsninger, som gør tingene lettere for vores kunder. For nogle år siden startede vi vores egen grusgrav, så vi har hånd på vores materialer hele vejen fra grusgrav til levering hos kunden, siger Poul Jørgensen.

HV Transport har egen grusgrav. Pressefoto
Annonce
Ringkøbing IF For abonnenter

Klar forstærkning til Ringkøbing IF: Tidligere topscorer er vendt tilbage til klubben

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing IF

En forstærket trup giver optimisme i Ringkøbing IF: Træneren tror på en plads i top fire

Vestjylland For abonnenter

Efter fire måneder åbner ulvezone igen: Noget kan tyde på, at mennesker og ulvehvalpe holdt sig væk - på nær en politianmeldelse

Skjern

Brand i mejetærsker spredte sig til mark

Debat

Klumme: Mellem os sagt - lad os være besværlige for hinanden

Tarm

34-årig mand uden kørekort snuppet i dansk bil med tyske nummerplader: Politiet fandt også stoffer på manden

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Fagchef ved kommunen: - Det er ikke nyt, at vi bruger sikkerhedsvagter

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Ud med snøren igen: Fiskesøer i Stauning og Hvide Sande er tilbage til normalen efter virus-forskrækkelse

Vestjylland

Ulvedræber truet på livet: Mand dømt for truslerne

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Ringkøbing-Skjern

I weekenden vælter eleverne ind: Forstandere glæder sig til et efterskoleår med færre coronarestriktioner

Videbæk For abonnenter

Plejehjemsleder om brugen af sikkerhedsvagter: - Vi skal også passe på de andre beboere

Videbæk

Billig-arbejdstøj går på opkøb: Nu vil Spjald-virksomheden selv designe arbejdstøj

Annonce