Annonce
Sport

Lokale hold i serie 3 i samme pulje

Troldhede IFs farlige angriber Martin Tokkesdal i rød trøje får igen mulighed for at kæmpe mod lokalrivalerne fra Borris IF i de blå trøjer i serie 4 pulje 61 i efteråret. Arkivfoto: Jørn Deleuran

DBU og DBU Jylland har lavet puljer til efterårets kampe. Ringkøbing Fodbold er kommet i en ønskepulje sammen med fire fynske hold i danmarksserien.

Fire modstandere fra Fyn og så fem ned mod syd og over mod sydøst.

Ringkøbing Fodbolds nye pulje i danmarksserien, pulje 3, byder på nogle lange køreture for vestjyderne.

For Ringkøbing Fodbold havnede i pulje med de fynske hold B1913, Oure Fodbold Akademi, SSV Højfyn og Tarup/Paarup. Korteste tur går til Varde IF, og så er Esbjerg fBs andethold også med sammen med Fredericia FF, Kolding Boldklub og FC Sønderborg.

Annonce

»En skøn puljeinddeling, og det var lige, hvad vi ønskede os,« fortæller Ringkøbing Fodbolds sportschef Jens Nielsen.

Og man kan faktisk selv ønske. Ringkøbing ligger nemlig på den skillelinje, der deler Jylland i nord og syd, og Ringkøbing Fodbold meldte sig derfor frivilligt til at komme i syd.

»Vi ved jo godt, at hold som AaB og Randers stiller med kontraktspillere, og efter sommerferien er det altid sådan, at holdene i Århus får en del nye stærke spillere, som flytter til Århus for at læse. Og DBU Jylland skiller jo helst ikke de hold ad. Da Skanderborg så ikke har ønsket at komme i syd, ja så blev det os,« forklarer Jens Nielsen.

Esbjerg fB, SSV Højfyn, Fredericia og B1913 er oprykkere, mens de øvrige hold spillede i danmarksserien sidste sæson. Kun Esbjerg fB er et andethold, som ikke kan rykke op.

»Vi kommer da til at køre halvlangt. Men det er ok. Nu kommer vi til at møde helt ukendte hold, og det er altid spændende. Vi er meget tilfredse,« siger Jens Nielsen.

Spjald IF er kommet med i jyllandsserien pulje 2, og den pulje er faktisk som forventet. Spjald er kommet i pulje med Herning Fremad, Ikast FS, Skive IK, Thisted FC, Tjørring IF, Viborg FF og Vildbjerg SF.

I serie 1 er der to lokale hold med, og de er begge kommet i pulje 9. Tarm IF og Ringkøbing Fodbold 2 skal møde Aulum IF, Esbjerg IF 92, HTS, Mejrup G&U, Tarp og Tjæreborg.

Til gengæld er de to lokale hold i serie 2 kommet i hver deres pulje.

Videbæk IF er havnet i pulje 16 med modstandere mod øst og sydøst, idet modstanderne bliver Billund, Brande, Give, Grindsted, Herning KFUM, Ikast KFUM og Kollund/Lind.

Skjern GF er havnet i pulje 21, hvor de kan komme til at møde deres tidligere topangriber Jørgen Jensen, som nu spiller for FC King George i Esbjerg. De andre hold er BK-06 Esbjerg, Blåbjerg, Ribe BK, Spangsbjerg, Sædding/Guldager og Varde IF 2.

Alle lokale hold er kommet sammen i pulje 33. Det betyder, puljen består af BK Klitten, Lem Boldklub, RIF 3, SHN/Ulfborg, Skjern GF 2, Snejbjerg, Tim GIF og Ølstrup G&U. Der bliver mange interessante lokalopgør i den pulje.

På samme måde bliver det i serie 4 pulje 61, for der mødes Borris IF, Faster/Hanning, Rindum SU, Kølkær/Fasterholt/Arnborg, Skjern GF 3, Studsgaard, Troldhede GIF og Ølgod IF.

Endelig er Ringkøbing IF kommet i pulje 275 i jyllandsserien damer. Modstanderne bliver Bramming, FC King George, Seest, Tjørring, Toftlund, Vildbjerg og Vinding.

Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Udsatte unge cyklede til Frankrig og fandt vejen til et bedre liv: - Hele mit liv har forandret sig

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Klar besked til 800 festdeltagere efter to coronasmittede: Bliv testet så hurtigt som muligt

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Boligforening indgår aftale om specialpris: 1700 beboere tilbydes at skifte el-selskab

Ringkøbing-Skjern

Snart er der hjælp til vaccine-presset: Læger må vaccinere mod corona i egen praksis

Ringkøbing-Skjern

Vindernumre i Lions Julelotteri 2021

Prisvindende kok taler af erfaring: - Alle kan lære at spise østers

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ups: Byrådet var tæt på at give viceborgmester Søren Elbæk en vild lønforhøjelse

Sport

Hun har vist sit værd ved en slutrunde: Nu er Lærke Nolsøe det sikre førstevalg

Vestjylland

1200 læger afleverer underskrifter med støtte til kollegaer: - Håndteringen af sygeplejerskernes overenskomstforhandlinger har været en katastrofe

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Ringkøbing

Mistanke om corona-varianten Omikron på Ringkjøbing Gymnasium – 1. g’erne er sendt hjem

Ringkøbing For abonnenter

Gymnasiefest udviklede sig til politianmeldelse om vold: 18-årig fik en skalle på toilettet

Tarm

Tyveknægte løb fra Brugsen med fyldt indkøbskurv - nu sidder de i spjældet og venter på udvisning

Annonce