Annonce
Sport

Lokal vinder af mesterrække: Sverre Skovby fra Dejbjerg Golf Klub vandt DGU-turnering

Sverre Skovby, Dejbjerg Golf Klub. Privatfoto

Holmsland: Sverre Skovby fra Dejbjerg Golfklub vandt sin række (U-13 Mesterrække) med en runde i 72 slag netto, da der lørdag blev afviklet den første afdeling af Dansk Golf Unions D-Tour by Golfstore på Holmsland Klit Golfklubs bane.

134 deltagere-  og næste lige så mange forældre - fra 21 forskellige klubber i Jylland deltog i turneringen, som havde første start klokken 08:00 og sidste start klokken 12:40.

Der blev dystet i fem forskellige rækker – også med lokal deltagelse fra Dejbjerg Golfklub og Holmsland Klit Golfklub.

Annonce

Vejret viste sig fra sin pæne side, dog med en smule frisk vind sidst på dagen, men alle havde en fornøjelig dag, og matchen blev naturligvis afviklet jævnfør de gældende COVID-19 regler med forplejning og præmieoverrækkelser udenfor.

- Det er altid glædeligt, når DGU vælger at afvikle en turnering her i Holmsland, men en ekstra stor glæde når der er tale om ”toppen” af Danmarks ungdom. Vi har i forbindelse med matchen fået mange positive tilkendegivelser fra DGU´s officials, spillere og forældre omkring afvikling af turneringen og – ikke mindst – faciliteterne på og omkring banen. Der skal også lyde en stor tak til vore frivillige, som var med til at arrangement forløb gnidningsfrit, sagde klubbens formand Thomas Andersen efter det fine arrangement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce