Annonce
Ringkøbing

Lokal kunstner inviterer inden for i venteværelset i Galleri Bit Kjeldsen

Bit Kjeldsen (siddende) har inviteret Britta Junge (stående til venstre) til at vise sine arbejder i Galleri Bit Kjeldsen i september og oktober. Privatfoto.
Annonce

Ringkøbing: Efter et ophold i Island er lærer Britta Junge atter tilbage i Ringkøbing, og det markerer hun med en udstilling i Galleri Bit Kjeldsen.

Ud over arbejdet med at undervise på Ringkøbing Skole fylder kunsten nemlig meget i Britta Junges liv, og i september og oktober vil man kunne se hendes udstilling "Venteværelset" i galleriet på hjørnet af Enghavevej og Søndervigvej.

Britta Junge lader sig inspirere, både af de rejser til blandt andet Afrika, hvor hun har boet i adskillige år, hun har foretaget, og af bøger, barndommen, universet og historien, og af dyr og trolde, hvilket alt sammen afspejler sig i de arbejder, hun udstiller i Galleri Bit Kjeldsen.

Men hvorfor hedder udstillingen "Venteværelset"? Selv forklarer hun det således:

"Venteværelset her ophold i en tidslomme, hvor du ikke selv bestemmer indholdet. Ventetiden kan være ulidelig, frygtindgydende, en kærkommen pause på ubestemt tid. I venteværelset kan vi pludselig få en ny idé, øde personer vi ikke har set længe. Måske endda møde sit livs kærlighed. Venteværelset er nye muligheder. Venteværelset er brat opvågning. Dette venteværelse er uden konsultation. Alligevel kan dette venteværelse åbne "døre" til ny inspiration, råd og vejledning".

Vil man trænge længere ind i hendes univers, får man chancen lørdag den 3. oktober klokken 11-13, hvor Britta Junge og hendes søn gennemfører en “præsentation“ med fortælling og musik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce