Annonce
Ringkøbing-Skjern

Katrine Kock Frandsen bliver næstformand i Dansk Surf- & Rafting Forbund

Katrine Kock Frandsen er ny næstformand i Dansk Surf- og Raftingforbund. Foto: Brian Engblad
Projektleder for nordens største vandsportsfestval Waterz i Hvide Sande er valgt som næstformand.
Annonce

HVIDE SANDE: Katrine Kock Frandsen, der er projektleder for nordens største vandsportsfestval Waterz i Hvide Sande, er netop valg som ny næstformand i Dansk Surf- & Rafting Forbund (DSRF).

Det skete på organisationens nyligt afviklede generalforsamling.

Katrine Kock Frandsen afløser Klitmøller-surferen og den mangedobbelte verdensmester i Stand Up Paddle (SUP), Casper Steinfath, der forlader bestyrelsesarbejdet efter en årrække i forbundets ledelse, skriver forbundet i en pressemeddelelse.

Katrine Kock Frandsen glæder sig til at fortsætte arbejdet i DSRF.

- Jeg har siddet med i bestyrelsen, og det er utroligt spændende at være med til at forme fremtiden for de danske surfere. Både når det kommer til eliten, men samtidig er jeg meget optaget af, hvordan vi får bredden med og får skabt nogle gode faciliteter landet over, siger Katrine Kock Frandsen.


Jeg har siddet med i bestyrelsen, og det er utroligt spændende at være med til at forme fremtiden for de danske surfere.

Katrine Kock Frandsen


DSRF er et forbund under Danmarks Idrætsforbund, og dermed skal forbundet også udtage atleter til landshold og kommende EM, VM og OL.

- Det er en utrolig spændende organisation at sidde i bestyrelsen for, og der er ingen tvivl om, at det netværk og også vil være en fordel for udviklingen af fremtidens vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune, siger Katrine Kock Frandsen.

Lige nu er hun i fuld gang med at planlægge de nye Waterz Days, der finder sted i weekenden 7.-8. august samt 4.-5.-6. september i og omkring Ringkøbing Fjord samt i Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce