Annonce
Ringkøbing-Skjern

LOF dropper kataloget i år men er klar online

LOF er klar med onlinekataloget.
På grund af coronakrisen udsender LOF Ringkøbing-Skjern i denne sæson ikke det sædvanlige katalog, og tilmeldingen til højskoledagene er udsat, men online-programmet er på plads.
Annonce

Ringkøbing-Skjern:  "På grund af coronakrisen udsender LOF Ringkøbing-Skjern i denne sæson ikke det sædvanlige katalog. Til gengæld kan du allerede nu gå ind på vores hjemmeside og læse om og tilmelde dig de forskellige kurser", skriver LOFs skoleleder Karen Marie Ventzel i en pressemeddelelse.

- LOF følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger angående COVID-19, og vi forventer derfor, der kan komme ændringer i vores program i løbet af efteråret. Hjemmesiden vil til enhver tid være opdateret med disse ændringer, siger Karen Marie Ventzel.

Annonce

Udsyn til andre dele af verden

"Gik du glip af ferien til sydens sol og den sunde middelhavsmad, så kan du nu få lidt inspiration hos os. Det kan være spansk tapas, italienske retter med solmodne tomater eller græsk mad med fetaost og oliven. Eller du kan tage et sprogkursus og gøre dig klar til næste ferie. Vore højskoledage tilbyder foredrag med relationer både til Danmark, Grønland, Norden, Europa, USA", skriver Karen Marie Ventzel.

Annonce

Sundhed og bæredygtig fremtid

- LOF tilbyder blandt andet hold i yoga og mindfulness. Der er også et specielt hold i ”madlavning for folk med diabetes” og selvfølgelig er der alle vore sunde madlavningshold, skriver Karen Marie Ventzel.


Programmet er allerede tilgængeligt på hjemmesiden, men det er med forbehold, idet der sandsynligvis kommer nogle ændringer inden opstart i oktober.

Karen Marie Ventzel


- Vi har i år fokus på ansvarligt forbrug, og indenfor klimaindsatsen betyder det mindre CO2-udledning. Det kan blandt andet opnås ved at spise mindre kød. Hos LOF kan du lære at lave dejlig velsmagende mad med insekter, og du kan lære at lave forskellige sunde mættende salater uden kød.

LOF har også kurser i genbrug, bogbinding, ”Tryllerier med papir” og kurser i at lave kurve i naturmaterialer.

Annonce

Højskolerne er udsat

- På grund af coronakrisen er tilmelding til Højskoledage i No, Kloster, Lem, Hemmet, Ådum og Videbæk udsat til midt i september. Vi afventer lige nu myndighedernes udmeldinger angående 4. fase af genoplukningen.

- Programmet er allerede tilgængeligt på hjemmesiden, men det er med forbehold, idet der sandsynligvis kommer nogle ændringer inden opstart i oktober. Hold derfor godt øje med hjemmesiden www.lof.dk/rksk, siger Karen Marie Ventzel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce