Annonce
Tarm

LOC er tilbage på Bork Festival

LOC besøger igen Bork Festival. Arkivfoto

Bork: Den danske succesrapper LOC er hvert år blandt de mest ønskede kunstnere på Bork Festival, og i 2019 er han endnu engang tilbage på plakaten.

Dermed kan folkene bag Bork Festival nu føje yderligere navne til listen af dygtige musikere, der til sommer gæster festivalen.

Ud over, at en af publikumsfavoritterne LOC altså er tilbage på plakaten efter et års fravær i 2018, er den populære spillemandstrio Folkeklubben, den unge spirende sangerinde Clara, sangskrivertalentet Hjalmer samt den legendariske DJ Aligator også blandt de kunstnere, som skal være med til at fejre Bork Festivals 40 års jubilæum i 2019.

Annonce

Med tilføjelsen af de fem nye navne har Bork Festival foreløbigt offentliggjort 23 navne til Bork Festival 2019.

Arne Enggaard Poulsen, festivalens presseansvarlige, slår i øvrigt et slag for at få endnu mere gang i billetsalget.

- Du kan med fordel købe din partoutbillet allerede nu, da der således er penge at spare, og så er du sikret en sommer med en masse musikalske oplevelser. Prisen på partoutbilletter stiger 21. januar kl. 10.00, lyder det fra Arne Enggaard Poulsen i en pressemeddelelse.

Bork Festival åbner samtidig for salget af 3-dagsbilletter, weekendbilletter samt dagsbilletter 21. januar, og Bork Festival kan offentliggøre størstedelen af koncertdatoerne for de allerede offentliggjorte navne på sommerens festival.

De bekræftede koncertdatoer er følgende:

Onsdag 31. juli 2019: Rasmus Seebach, Ude Af Kontrol, Niklas Sahl.

Torsdag 1. august 2019: Folkeklubben, Nephew, DJ Aligator, Tom Donovan.

Fredag 2. august 2019: Birthe Kjær & Feel Good Band, Johnny Madsen, Gnags, Tennis, Mads & Simon, Tom Donovan.

Lørdag 3. august 2019: Michael Learns To Rock, L.O.C., Infernal, Tørfisk, Hjalmer, Volf Band.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Samarbejde kan være en kur mod butiksdød

De findes allerede mange steder - samarbejdsaftaler. Det gælder i hvert fald i foreningslivet. Her har mange klubber og foreninger på den ene eller anden måde slået pjalterne sammen for at sikre, at der er deltagere nok på de forskellige hold, og det kan være både badminton, fodbold, gymnastik eller noget helt fjerde. Alternativet har i mange tilfælde været at lukke ned, og det med at lukke ned fører sjældent noget positivt med sig. I en helt anden boldgade kan det meget vel være, at netop et samarbejde kan give god mening - nemlig når det drejer sig om at holde liv i de lokale butikker. Butiksdøden har i årevis hærget i mange af kommunens talrige landsbyer. Som regel har de lokale kæmpet til det sidste for at holde liv i dagligvareforretningen, men alt for mange gange har de måttet kaste håndklædet i ringen, og landsbyen står uden butik. Sidste år var det Stauning, der var igennem denne proces, da Brugsen lukkede. Her endte historien heldigvis lykkeligt sidst i 2019, idet Brian Pedersen overtog forrretningen, der fortsætter som en Min Købmand. Forhåbentlig bakker de lokale op om den! Nu er det andelsbutikken i Velling, der er i klemme. For nylig sagde købmanden op, men forretningen drives dog videre af behjertede frivillige. Men det går ikke for godt med økonomien, og findes der ikke en løsning, risikerer Velling at stå uden dagligvarebutik med de konsekvenser, det får for lokalsamfundet. Det bliver alt andet lige mindre attraktivt at bo i byen, når der ikke er en butik. I tirsdags var der ekstraordinær generalforsamling om butikkens fremtid. Der var blandt de fremmødte borgere opbakning til at forsøge at drive butikken videre. Og så var der en gæst, der slog de optimistiske strenge an - købmanden fra Stauning. Efter hans mening er der bestemt baggrund for en dagligvarebutik i Velling - og han kunne godt se sig selv i et samarbejde mellem de to købmandsbutiker. Det er endnu ikke bestemt, hvad et samarbejde helt konkret skal bestå af, men det lyder fornuftigt. Skal dagligvarebutikkerne i landsbyerne overleve, må de i mange tilfælde finde utraditionelle løsninger. Det kræver dog, at kunderne bakker helhjertet op. Ellers kan det være lige meget med de gode intentioner og flotte ord på en generalforsamling.

Annonce