Annonce
Videbæk

Livet og døden, forgængeligheden og kærlighedens engleharper: Farverigt univers venter i kunstpavillonen

Allan Skuldbøl i sit atelier i Dybe. Pressefoto.
Annonce

VIDEBÆK: Et farverigt univers, præget af en helt personlig symbolverden med vægt på livet og døden, forgængelighed og kærlighedens engleharper venter beskueren, når Vestjyllands Kunstpavillon fra den 17. oktober til den 15. november viser værker af Allan Skuldbøl.

Det er Kunstforeningen for Ringkøbing og Omegn, der har skaffet kunstneren til Videbæk - og dermed tilbage til hans barndoms egn; det gør plakatmotivet med "Den fortabte søn vender tilbage" endnu mere relevant!

Allan Skuldbøls univers præges af fantasifulde figurer i frodigt farvespil. Mytologiske væsener, begivenheder og personer fra hele bibelhistorien, nøglefortællinger om mennesket boltrer sig i hans billeder.

Farverne er som i glasmosaikker eller i en ortodoks kirkes ikoner et vindue ind til himlens hemmelighed, og en tilbagevendende farve er guldets - glansen fra det  høje.

Allan Skuldbøl har atelier og galleri i Dybe gamle generatorhal, og er mest til de store billedformater, men maler også små intime malerier i ikonstørrelse.

Der er fernisering lørdag den 17. oktober klokken 14 til 16, hvor kunstneren vil være til stede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce