Annonce
Skjern Håndbold

Genlæg livebloggen: Skjern blev smadret i en kamp, hvor de var tvunget til sejr

Jesper Konradsson og Skjern Håndbold tager mandag aften imod BSH. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Alt andet end en sejr ville definitivt fjerne Skjern Håndbolds chancer for at blive blandt de fire bedste i grundspillet. Men man kom aldrig i nærheden af sejren.

SKJERN: De kan enten blande sig helt i toppen af rækken, eller de kan risikere slet ikke at komme blandt de fire bedste. Sådan var status for Skjern Håndbolds modstander mandag aften, Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. For BSH er blevet tildelt tre nederlag på skrivebordet, men den afgørelse har de appelleret.

Derfor er det endnu usikkert, om BSH skal ende med at være glade, hvis kan snuppe fjerdepladsen, der giver ét point med over i slutspillet, eller de i stedet skal jagte topplaceringerne i grundspillet. De to øverste pladser giver to point med over i slutspillet.

Uanset hvad havde BSH al grund til at jagte en sejr i Skjern. Hjemmeholdet ligger lige nu nummer syv, så Skjern Håndbold kunne ikke rigtig bruge andet end en sejr, hvis de ville holde liv i håbet om at snuppe fjerdepladsen. Det lykkedes langt fra, for Skjern blev kørt over i kampens anden halvleg.

Dagbladet opdaterede fra kampen. Du kan genlæse livebloggen fra kampen nedenfor:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce