Annonce
Skjern Håndbold

Genlæs liveblog: Skjern vandt traditionsopgør efter kanonstart

Skjern Håndbold brager lørdag sammen mod KIF Kolding. De to klubber har tidligere kæmpet om mesterskaber og medaljer. I denne sæson kæmper de i midten af rækken. Arkivfoto: Ole Nielsen.

SKJERN: Skjern Håndbold og KIF Kolding. Det var to danske storklubber med masser medaljer og pokaler på hylderne, der lørdag bragede sammen. Dagbladet opdaterede direkte fra kampen, og den liveblog kan du læse nederst.

Hvis man inden kampen kiggede i tabellen, kunne man se, at storklubbernes hold lige nu ikke er på helt samme niveau, som de tidligere har været. Både Skjern Håndbold og gæsterne fra KIF Kolding ligger lige nu til at komme med i slutspillet, men det er på de yderste mandater som nummer syv og otte.

Skjern Håndbold har de seneste kampe kæmpet med spillet. Mod bundholdene har man tabt til Lemvig-Thyborøn Håndbold, og man har vundet i sidste øjeblik mod TMS Ringsted. Mod ærkerivalen TTH Holstebro, der ligger nummer fire, tabte man klart.

Så kampen mod KIF Kolding var en mulighed for at få lidt succes, mens grundspillet løber ind i den sidste fase. Med en sejr kunne Skjern samtidig lægge afstand til KIF Kolding på ottendepladsen og sikre sig mere end gode chancer for at komme med i slutspillet. Og det var, hvad Skjern gjorde.

Du kan genlæse livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Annonce