Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing vandt - genlæs bloggen her

Marigona Hajdari har lidt problemer med noget betændelse ved det ene skinneben, men hun skånes så meget til træning, at hun kan spille kampene for Ringkøbing Håndbold, så Marigona Hajdari er med i dag mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing sluttede skidt det sidste kvarter, men alt i alt var der ikke problemer med at slå TMS Ringsted sikkert.

Ringkøbing: Parløbet i toppen af 1. division damer fortsætter. Det er stadig en kamp mellem Ringkøbing Håndbold og Vendsyssel om den førsteplads, der sikrer direkte oprykning til ligaen.

Søndag eftermiddag skal Ringkøbing sørge for at holde kontakt med Vendsyssel. Det sker kun med en sejr over midterholdet TMS Ringsted hjemme i Green Sports Arena.

I sæsonpremieren tilbage i starten af september vandt Ringkøbing 28-19 i Ringsted. I det hele taget har Ringsted det svært, når de møder hold fra den øverste del af rækken. Deres point hentes kun mod hold fra nummer fire og ned.

Ringkøbing var gode ude mod DHG midt på ugen. Forsvaret var solidt, og det gav en række fine mål på første og anden bølge i kontrafasen. Kan Ringkøbing nå samme niveau i dag, bør der ikke blive problemer med at hente yderligere to point.

Følg kampen på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce