Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing vandt - genlæs bloggen her

Marigona Hajdari har lidt problemer med noget betændelse ved det ene skinneben, men hun skånes så meget til træning, at hun kan spille kampene for Ringkøbing Håndbold, så Marigona Hajdari er med i dag mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing sluttede skidt det sidste kvarter, men alt i alt var der ikke problemer med at slå TMS Ringsted sikkert.
Annonce

Ringkøbing: Parløbet i toppen af 1. division damer fortsætter. Det er stadig en kamp mellem Ringkøbing Håndbold og Vendsyssel om den førsteplads, der sikrer direkte oprykning til ligaen.

Søndag eftermiddag skal Ringkøbing sørge for at holde kontakt med Vendsyssel. Det sker kun med en sejr over midterholdet TMS Ringsted hjemme i Green Sports Arena.

I sæsonpremieren tilbage i starten af september vandt Ringkøbing 28-19 i Ringsted. I det hele taget har Ringsted det svært, når de møder hold fra den øverste del af rækken. Deres point hentes kun mod hold fra nummer fire og ned.

Ringkøbing var gode ude mod DHG midt på ugen. Forsvaret var solidt, og det gav en række fine mål på første og anden bølge i kontrafasen. Kan Ringkøbing nå samme niveau i dag, bør der ikke blive problemer med at hente yderligere to point.

Følg kampen på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce