Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing vandt stort. Genlæs bloggen her

Rikke Jochumsen i kontraløb for Ringkøbing Håndbold. Den situation skulle man gerne se flere gange søndag, hvor træner Jesper Holmris satser på, at Sæby skal løbes ned af Ringkøbings kontrafase. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Det blev til den sikre sejr, Ringkøbing havde regnet med. Kontrafasen smadrede Sæby, der blev slået 34-21.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbolds fire næste kampe skal bare vindes, for det er mod fire af de fem nederste hold i tabellen.

Alligevel er træner Jesper Holmris - som altid - meget forsigtig, inden Ringkøbing skal en tur til Sæby søndag eftermiddag for at møde det hold, der ligger næstsidst med kun otte point. Efter den kamp venter der tre hjemmekampe på stribe mod Hadsten, Roskilde og Stjernen.

- Sæby er blevet bedre på det seneste. De har vundet begge deres hjemmekampe i januar. De har fået en af deres bedste spillere tilbage. De har nogle store spillere, der både kan skyde fra distancen, om som kan lave gode blokader i midterforsvaret. Sæby er faktisk det hold, der efter os har næstflest blokader i forsvaret, fortæller Jesper Holmris.

Hans plan er, at Ringkøbing skal dække godt op, for så skal Sæby knækkes med kontraløb, da Sæbys spillere ikke er alt for vakse i deres returløb.

Michelle Brandstrup har fået gipsen af sin brækkede tommeltot, men hun er ikke kampklar endnu. Resten af truppen - der fik en ordentlig opsang til træning torsdag efter en slap indsats - er klar til kamp.

Følg kampen på bloggen herunder, hvor Sæby HK desværre ikke er oprettet i systemet, men det har ingen praktisk betydning for livedækningen. God fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce