Annonce
Ringkøbing IF

Slut: Genlæs RIFs unødvendige pointtab her

Klaus Moesgaard er forhåbentlig med igen for Ringkøbing IF efter en lyskeskade. Det er eneste ændring i truppen efter sejren ude over B1913. Arkivfoto: Søren Palmelund

Ringkøbing: Sejr på 1-0 hjemme over Viby IF på drømmemål af Johan Søndergaard Larsen blev fulgt op af en flot fight og sejr på 2-1 ude over B1913 i lørdags.

De seks point og en placering i toppen kan få nogen til at tro, at RIF uden problemer hjemme på Green Arena slår bundholdet Kolding på søndag.

- Jeg var nede i Sport 24, og da jeg snakkede med ekspedienten, så sagde han, at kampen mod Kolding ikke ville blive et problem oven på de to sejre. Men lige netop i den indstilling har vi et problem. Vi har ikke et hold, som uden videre går ind og vinder en kamp. Slet ikke. Det er som om, alle nu har glemt, at vi spillede helt forfærdeligt og tabte hjemme 2-1 i første runde for tre uger siden, fortller RIFs cheftræner Claus Christiansen.

Annonce

Så han har ikke slækket på noget som helst.

- Nej vi har trænet hårdt, og så har jeg forsøgt at banke ind i hovedet på spillerne. at det ikke bliver let mod Kolding. De graver sig sikkert ned, og vi har ofte svært ved at skabe kampene, så der skal igen arbejdes benhårdt for en sejr, siger Claus Christiansen.

Kolding ligger sidst med otte point. I fem kampe på udebane er det blevet til tre uafgjorte og to nederlag og en målscore på 5-10.

Anfører Mikkel Kjeldstrup glæder sig over de to sejre.

- En fornøjelse at være med til. Kampen mod Horsens var et lavpunkt. Siden har vi nok leveret lige ti procent mere, og den slags indstilling kommer man langt med. Vi er på rette vej, siger Mikkel Kjeldstrup.

Alt tyder på, at Klaus Moesgaard bliver klar til at spille igen efter en lyskeskade.

Du kan følge kampen på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce