Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing på førsteplads efter knusende sejr i topkamp

Den tidligere Ringkøbing-spiller Henriette Hansen skiftede til topholdet Vendsyssel Håndbold for en måneds tid siden, og nu er ´hun tilbage i Green Sports Arena til topkamp i 1. division damer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Håndbold slutter året af med en meget vigtig topkamp i 1. division damer, når Vendsyssel Håndbold kommer på besøg i Green Sports Arena søndag eftermiddag. Taber Ringkøbing, bliver det meget svært at rykke direkte op i ligaen.
Annonce

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold eller Vendsyssel Håndbold.

Som det ser ud lige nu, så bliver det et af de to hold, der løber med førstepladsen og dermed en direkte oprykning til ligaen.

I ni kampe har Vendsyssel kun mistet et enkelt point. Det var for uafgjort ude mod Bjerringbro med 24-24.

Pudsigt nok har Ringkøbing også spillet uafgjort mod Bjerringbro. Det blev 23-23 i Ringkøbing. Ydermere har Ringkøbing tabte 26-24 ude mod SønderjyskE. Dem slog Vendsyssel i Frederikshavn med 24-17.

Så der er altså to point i forskel på de to hold. Det betyder, at taber Ringkøbing, så bliver det uhyre svært at snuppe førstepladsen. Vendsyssel sætter ikke mange point til på deres hjemmebane i Drinx Arena. Det er den gamle Syvstenhallen, som klubben købte af Frederikshavn Kommune for en krone. Siden er den sat flot i stand. Samtlige 234 siddepladser er udsolgt resten af sæsonen, og der er kun omkring 250 ståpladser.

Kampen giver et gensyn med den tidligere Ringkøbing-spiller Henriette Hansen. Henriette Hansen kom først til Vendsyssel som afløser for en skadet højre fløj for en måneds tid siden. Henriette Hansen har spillet tre kampe, og hun har allerede scoret 11 mål.

Følg med live i den meget afgørende topkamp på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce