Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing på førsteplads efter knusende sejr i topkamp

Den tidligere Ringkøbing-spiller Henriette Hansen skiftede til topholdet Vendsyssel Håndbold for en måneds tid siden, og nu er ´hun tilbage i Green Sports Arena til topkamp i 1. division damer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Håndbold slutter året af med en meget vigtig topkamp i 1. division damer, når Vendsyssel Håndbold kommer på besøg i Green Sports Arena søndag eftermiddag. Taber Ringkøbing, bliver det meget svært at rykke direkte op i ligaen.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold eller Vendsyssel Håndbold.

Som det ser ud lige nu, så bliver det et af de to hold, der løber med førstepladsen og dermed en direkte oprykning til ligaen.

I ni kampe har Vendsyssel kun mistet et enkelt point. Det var for uafgjort ude mod Bjerringbro med 24-24.

Pudsigt nok har Ringkøbing også spillet uafgjort mod Bjerringbro. Det blev 23-23 i Ringkøbing. Ydermere har Ringkøbing tabte 26-24 ude mod SønderjyskE. Dem slog Vendsyssel i Frederikshavn med 24-17.

Så der er altså to point i forskel på de to hold. Det betyder, at taber Ringkøbing, så bliver det uhyre svært at snuppe førstepladsen. Vendsyssel sætter ikke mange point til på deres hjemmebane i Drinx Arena. Det er den gamle Syvstenhallen, som klubben købte af Frederikshavn Kommune for en krone. Siden er den sat flot i stand. Samtlige 234 siddepladser er udsolgt resten af sæsonen, og der er kun omkring 250 ståpladser.

Kampen giver et gensyn med den tidligere Ringkøbing-spiller Henriette Hansen. Henriette Hansen kom først til Vendsyssel som afløser for en skadet højre fløj for en måneds tid siden. Henriette Hansen har spillet tre kampe, og hun har allerede scoret 11 mål.

Følg med live i den meget afgørende topkamp på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce