x
Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing Håndbold tabte - genlæs kampen her

Cheftræner Jesper Holmris har haft nok at spekulere på, efter Michelle Brandstrup blev skadet i kampen mod Rødovre. Det bliver spændende at se, hvilke løsninger træneren har fundet på højre back i kampen mod SønderjyskE. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Håndbold kan ikke slå SønderjyskE. Det blev understreget søndag eftermiddag, hvor SønderjyskE vandt 23-20 over Ringkøbing.

Ringkøbing: Har Ringkøbing Håndbold fundet brugbare løsninger på højre back, nu hvor Michelle Brandstrup er ude mindst fire uger med en brækket finger?

Ja det får vi svaret på her søndag eftermiddag, hvor Ringkøbing Håndbold møder SønderjyskE.

Og det er en kamp, Ringkøbing har glædet sig til. Ringkøbing vil nemlig gøre alt for at hævne det nederlag, Ringkøbing fik i Åbenrå tidligere på sæsonen.

Ind til nu har SønderjyskE haft en skuffende sæson. Klubben var af mange nævnt som en mulig oprykker, men efter hele fire nederlag skal de kæmpe hårdt med især Bjerringbro og nu også DHG om den tredjeplads, der giver oprykningskampe mod et hold fra ligaen.

Førstepladsen og andenpladsen ser ud til alene at være et opgør mellem Ringkøbing og Vendsyssel. Vendsyssel vandt deres kamp lørdag, så Ringkøbing skal vinde nu her i eftermiddag for at tilbageerobre førstepladsen.

Følg dagens kamp på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Borgmester: Det du gør nu, gør en forskel

Læserbrev: Hvis du har tunet ind på Danmarks Radio for nylig, så har du med garanti hørt ovenstående sætning, som jeg har gået og tænkt lidt over. Vores handlinger er jo aldrig uden konsekvenser. Men særligt lige nu, hvor det første chok over de drastiske tiltag har lagt sig, og vi har en solbeskinnet weekend foran os, så kan det, vi gør lige nu, gøre en stor forskel til det værre eller det bedre. Derfor vil jeg appellere til, at vi holder fast i de gode vaner, vi efterhånden kender så godt: Hold afstand, bliv hjemme hvis du er syg, vask hænder og sprit af ofte, host og nys i albuebøjningen og hold ekstra fokus på rengøringen. Endnu ved vi ikke, hvor stejl kurven over coronasmittede bliver, men det er netop det, vi hver især har noget at sige i: Ved at lade være med at forsamles i forårssolen, ved lade være med at bagatellisere situationen og give os selv dispensation fra retningslinjerne. Vi skal have bremset coronasmitten lige nu. Og det gør vi ved at holde fast og holde ved. For det, vi gør nu, gør en forskel. Vi har alle et ansvar at tage på os, for at vi kommer hurtigst og bedst muligt ud på den anden side. Som kommune gør vi primært to ting: Vi følger de nationale anvisninger til punkt og prikke og har lukket ned for stort set alt, der ikke kan betegnes som kritiske funktioner. Vi opruster på antallet af aflastningspladser, og vi klæder personalet fagligt på til at kunne håndtere opgaven, når vi skal tage imod borgere, der bliver udskrevet fra hospitalerne i en dårligere helbredstilstand end normalt. Og så gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte op om det lokale erhvervsliv: Senest har vi opfordret lokale advokater, revisorer og rådgivere til at yde gratis hjælp til lokale erhvervsdrivende i vanskeligheder. Vi har peget på muligheden for at sende medarbejdere på efter- og videreuddannelse som et alternativ til hjemsendelse eller fyring. Og vi har fremrykket investeringer i anlæg for 20 mio. kroner. På samme måde kan vi alle som private borgere gøre en forskel ved at lægge vores penge lokalt. Det, vi gør nu, gør en forskel. Forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, som fornyligt gæstede Ringkøbing-Skjern bibliotekerne, har givet sit bud på en opskrift til at komme godt igennem coronakrisen. Hun skriver blandt andet: ”Mennesker er lidt som appelsiner – det er først når man presser dem, at man finder ud af, hvad de egentlig indeholder. I krige og kriser er der altid mennesker, der får lov til at udvikle et stort og fantastisk mod. Eller blot øve sig på venlighed.” Lad os vise os selv og hinanden, at der er saft og kraft i os, at vi formår at holde ved og gøre en positiv forskel. Og hav så en god weekend.

Annonce