Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Ringkøbing Håndbold tabte - genlæs kampen her

Cheftræner Jesper Holmris har haft nok at spekulere på, efter Michelle Brandstrup blev skadet i kampen mod Rødovre. Det bliver spændende at se, hvilke løsninger træneren har fundet på højre back i kampen mod SønderjyskE. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing Håndbold kan ikke slå SønderjyskE. Det blev understreget søndag eftermiddag, hvor SønderjyskE vandt 23-20 over Ringkøbing.

Ringkøbing: Har Ringkøbing Håndbold fundet brugbare løsninger på højre back, nu hvor Michelle Brandstrup er ude mindst fire uger med en brækket finger?

Ja det får vi svaret på her søndag eftermiddag, hvor Ringkøbing Håndbold møder SønderjyskE.

Og det er en kamp, Ringkøbing har glædet sig til. Ringkøbing vil nemlig gøre alt for at hævne det nederlag, Ringkøbing fik i Åbenrå tidligere på sæsonen.

Ind til nu har SønderjyskE haft en skuffende sæson. Klubben var af mange nævnt som en mulig oprykker, men efter hele fire nederlag skal de kæmpe hårdt med især Bjerringbro og nu også DHG om den tredjeplads, der giver oprykningskampe mod et hold fra ligaen.

Førstepladsen og andenpladsen ser ud til alene at være et opgør mellem Ringkøbing og Vendsyssel. Vendsyssel vandt deres kamp lørdag, så Ringkøbing skal vinde nu her i eftermiddag for at tilbageerobre førstepladsen.

Følg dagens kamp på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];