Annonce
Ringkøbing Håndbold

Genlæs liveblog: Sejr på 22 mål - det var alt for let

Marigona Hajdari trænede ikke med torsdag på grund af en mindre knæskade, så måske kommer playmakeren ikke med for Ringkøbing Håndbold i søndagens hjemmekamp i 1. division mod Sæby. Arkivfoto: Mads Dalegaard


Ringkøbing: For kun anden gang i denne sæson står Ringkøbing Håndbold foran en hjemmekamp i Green Sports Arena, når Sæby kommer på besøg i femte runde i 1. division her søndag sidst på eftermiddagen.

På papiret er det en kamp, der skal vindes. Sæby har hentet fire point i de første fire kampe, og holdet er ikke nævnt som nogen kandidat til en topplacering. Det er Ringkøbing derimod, og ind til videre har Ringkøbing levet op til forventningerne med fire sejre i fire kampe. Dermed et Ringkøbing godt på vej mod delmålet om at hente ti point i de første fem kampe.

Ringkøbing Håndbold har en glad Camilla Fangel tilbage i truppen. Camilla Fangel vandt i denne uge sammen med det danske landshold VM i beach handball i Qatar.

Til træning torsdag sad Marigona Hajdari ude med en mindre knæskade. Det bliver spændende at se, om playmakeren er med mod Sæby.

Følg kampen på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce