Annonce
Ringkøbing Håndbold

Genlæs livebloggen: Ringkøbing Håndbold fik sæsonens første nederlag

Marie-Louise Sundgaard i fuld fart i et kontraløb. Netop kontraløb kan blive et godt våben for Ringkøbing Håndbold i kampen mod SønderjyskE lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbing Håndbold kan fjerne SønderjyskE fra topstriden i 1. division med en sejr i Aabenraa lørdag eftermiddag.

Aabenraa: På forhånd havde Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris SønderjyskE som en af de største favoritter til oprykning til ligaen.

Derfor er det overraskende at se, at SønderjyskE allerede har sat fem point til. Holdet har ni point efter syv kampe. Ringkøbing har 11 point efter seks kampe.

- Jeg har set mange af SønderjyskEs kampe, og de har faktisk kun spillet rigtigt godt i den ene kamp mod Bjerringbro, hvor de vandt. De har en lang række kvalitetsspillere, så noget må være gået galt, fortæller Jesper Holmris.

Situationen er faktisk den, at Ringkøbing med en sejr stort set kan ødelægge SønderjyskEs drømme om direkte oprykning fra førstepladsen. Hvis Ringkøbing vinder, ligner duellen om førstepladsen et rent kapløb mellem Vendsyssel og Ringkøbing. Vendsyssel har lige som Ringkøbing også kun mistet et enkelt point i denne sæson, og de får sikkert fuldt udbytte i weekenden, hvor de møder det pointløse bundhold fra IF Stjernen.

- Ja vi kan virkelig hægte SønderjyskE af. Taber de til os, tror jeg, det er urealistisk for dem at nå førstepladsen, siger Jesper Holmris.

Han tror, SønderjyskEs fysiske styrke kan volde Ringkøbing problemer sammen med stor rutine.

- Til gengæld har jeg set, de mangler noget energi og noget fart. De står godt i forsvaret, når de kommer hjem på plads, men de er til gengæld meget sårbare på kontraløb. Jeg tror, Vendsyssel scorede ti gange på kontraløb mod dem i sidste runde, og det gav Vendsyssel en sikker sejr på 24-17. Så et eller andet sted er der ikke så meget, vi skal ændre på. Vi skal bare sørge for at få mere kvalitet ind i vore afslutninger, siger Jesper Holmris.

Følg kampen på livebloggen nedenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce