Annonce
Ringkøbing IF

Genlæs livebloggen: Ringkøbing IF taber 0-1 til Marienlyst

Andreas Lauridsen til venstre er ved at være i omdrejninger efter en skade. Han scorede for Ringkøbing IFs andethold onsdag, så han er med i truppen, når RIF lørdag møder Marienlyst i danmarksserien. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Ringkøbing: Da sæsonen blev afblæst i efteråret, sluttede Ringkøbing IF af med en imponerende sejr på 2-0 ude over topholdet Marienlyst. Den kamp var nok RIFs bedste i sæsonen.

I eftermiddag er der så revancheopgør på Green Arena, og selv om Marienlyst har været svingende her i foråret, så skal man ikke regne med tre sikre point til RIF.

- På ingen måde. Jeg så Marienlyst spille i onsdags, og de har altså et godt hold. De vil gerne fremad på banen, for de er gode offensivt. Så vores taktik er klar; vi skal stå kompakt og leve på omstillinger. Det var det, der gav succes ude mod Marienlyst, fortæller RIFs træner Claus Christiansen.

Annonce

Han må ændre noget i truppen. Lennard Lauridsen har karantæne, og anfører Mikkel Kjeldstrup døjer med en knæskade. Det giver plads i truppen til Andreas Lauridsen, Elliott Baliti og Mads Dahl Jakobsen.

Følg med her på bloggen og se, om RIF kan hente tre point mod Marienlyst. God fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce