x
Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Overraskende nederlag til Ringkøbing. Genlæs kampen her

Ringkøbing Håndbold har igen Michelle Brandstrup med efter en skadesperiode, så Ringkøbing stiller i stærkeste opstilling mod Roskilde. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Nu kan Ringkøbing Håndbold ikke længere selv afgøre deres skæbne. Ringkøbing tabte til Roskilde med 26-23.

Ringkøbing: Den hemmelige topkamp.

Det er, hvad Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris kalder dagens kamp mod Roskilde.

Den betegnelse vil Jesper Holmris gerne forklare.

- Se på tabellen. Hvis Roskilde vinder de kampe, de har spillet færre end Gudme og SønderjyskE, så er det faktisk Roskilde, der ligger på tredjepladsen, som giver oprykningskampe om en plads i ligaen. Roskilde har gjort det rigtigt fint på det seneste, og det er de nærmest gået lidt under radaren med, fortæller Jesper Holmris, der er overbevist om, at Roskilde ender med at snuppe tredjepladsen.

En af forklaringerne på Roskildes succes hedder Louise Olesen.

- En stor profil i 1. division. Hun plejer kun at spille på hjemmebane, men hvis Roskilde for alvor går efter tredjepladsen, så er jeg sikker på, hun er med mod os. Når hun er med, dækker Roskilde meget 5:1 med hende fremme. Ellers dækker de 6:0. Nu får vi se, fortæller Jesper Holmris.

Han føler sig godt rustet til kampen.

- Michelle Brandstrup har trænet med på fuld kraft, og hun har gjort det fint. Dejligt vi har kunnet træne med alle mand for fuld power. Nu håber jeg bare, vi rammer et højt niveau, så vi holder fast i toppen, siger Jesper Holmris.

Følg kampen på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce