Annonce
Ringkøbing Håndbold

Genlæs livebloggen: Ringkøbing vandt 31-25

Camilla Faartoft til højre synes ikke det er kedeligt at være bagspiller i Ringkøbing Håndbold, selv om holdet scorer så meget på kontraløb, at der bliver mindre etableret angrebsspil og dermed action for bagspillerne. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Defensivt var det ikke godt, men Ringkøbing vandt alligevel med seks mål over Hadsten.
Annonce

Ringkøbing: Kontraløb - kontraløb - kontraløb.

Mere end 20 gange løb Ringkøbing Håndbold kontra mod Sæby i søndags. Nu venter tre hjemmekampe mod bundhold, og det kunne godt ligne kontraløb på kontraløb på kontraløb.

Så må det da være træls at være bagspiller.

- Nej det er da fedt. Det er da også sjovt, at det for en gangs skyld var fløjspillerne, der sagde, de var trætte efter en kamp i stedet for os bagspillere, siger Camilla Faartoft med et smil.

Nu er det heller ikke sådan, at Camilla Faartoft er koblet helt af, når der løbes kontra.

- Hvis eksempelvis målvogteren ikke kan sende en lang bold direkte frem, så er det mig, bolden spilles ud til. Så er det mig, der fører bolden frem, og så er jeg med til at bestemme, hvordan vi spiller op af banen frem mod en afslutning, forklarer Camilla Faartoft.

I aften er modstanderen Hadsten. Et hold Ringkøbing havde lidt besvær mod på udebane.

- Men dengang spillede vi også en skidt kamp. Siden synes jeg, at der er flere spillere, der har ramt et godt niveau. Tag bare Arlinda og Marigona Hajdari. De har virkelig blomstret på det seneste. Nu skal vi passe på, vi ikke tror, det bliver en walk over. Vi skal sørge for at få helt styr på vores forsvar, så vi kan løbe kontra og have et godt flow i spillet op af banen. Jeg føler, vi har det fysiske overskud, og det skal være med til at køre Hadsten trætte i slutfasen, som vi har kørt så mange andre hold trætte i slutfasen, siger Camilla Faartoft.

Følg med i livebloggen fra kampen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce