Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Genlæs livebloggen her - Ringkøbing vandt stort

Marie-Louise Sundgaard var vigtig i Ringkøbing Håndbolds kontrafase mod Hadsten. Den rolle skulle Sundgaard meget gerne få igen søndag mod Gudme. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Gudme HK var ikke noget problem for Ringkøbing Håndbold - i hvert fald ikke mes Ringkøbing stillede i stærkeste opstilling. Favoritterne vandt 33-19.

Ringkøbing: Kun tre dage efter den knebne sejr i Hadsten skal Ringkøbing Håndbold i kamp igen søndag eftermiddag hjemme i Green Sports Arena.

Det er Gudme HK, der kommer på besøg. Efter otte kampe har Gudme hentet ni point, mens Ringkøbing har 13 point for otte kampe. Gudme har kun hentet et enkelt point på udebane. Det er til gengæld for 28-28 ude mod SønderjyskE, hvor Ringkøbing som bekendt tabte for en uges tid siden.

For Ringkøbing drejer det sig om at få angrebsspillet sat lidt bedre sammen end mod Hadsten. Det fungerer fint til træning, men nu skal det altså bringes med på banen til kamp. Forsvaret plejer at holde stand, selv om der var problemer i Aabenraa.

Følg kampen på livebloggen herunder. God fornøjelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce