Annonce
Ringkøbing IF

Slut: Genlæs lidt fra RIFs sejr over Marienlyst her. Mere på nettet senere

Med Anders Vestergaard Larsen ude med en skade kan det blive løsningen at rykke Tobias Plauborg Jensen ind i det centrale forsvar for Ringkøbing IF i kampen mod Marienlyst. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Annonce

Ringkøbing: Ind til videre har Ringkøbing IF mødt Hedensted, B1913, Tarup/Paarup og Odder fra toppen. Lørdag venter det sidste af de rigtige tophold - Marienlyst - så på udebane på Fyn. Marienlyst ligger i øjeblikket på andenpladsen med otte kampe og 18 point og en fin målscore på 22-13.

RIFs trup til kampen er Simon Brogaard, Christian Pinholt, Lennard Lauridsen, Johan Søndergaard Larsen, Jesper Dalsgaard, Andreas Lauridsen, Tobias Plauborg Jensen, Kasper Nissen, Lauge Olesen, Mikkel Holk, Daniel Kristensen, Klaus Moesgaard, Ragnar Leósson og Dennis Juelsgård.

På grund af forholdene omkring Marienlystcentret inde midt i Odense kan vi formentlig ikke lave den normale liveopdatering her på nettet. Men vi har en anden løsning klar. I stedet for at følge med på skrift kan du i stedet lytte til en liveopdatering fra kampen ved at følge linket herover. God fornøjelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce