Annonce
Skjern Håndbold

Genlæs livebloggen: Skjern måtte slide hårdt for spinkel sejr

Skjern Håndbolds Eivind Tangen var helt ustyrlig mod TTH Holstebro. Lad os håbe den norske back finder de samme takter frem i Kolding fredag aften. Arkivfoto: Morten Stricker


Annonce

Skjern: - Vi skal holde snuden i sporet.

Skjern Håndbolds cheftræner Claus Dalgaard-Hansen er glad for Skjern Håndbolds seneste resultater, men det stiller ham selvfølgelig ikke tilfreds.

- Vi har vundet gode kampe og hentet en del point, og det skal vi fortsætte med. Vi kan ikke tillade os at slappe af, fortsætter Claus Dalgaard-Hansen.

Truppen har evalueret på de seneste kampe. Hvad det er, der er gået godt, og hvad der skal forbedres. Ting som han kan bruge inden aftenens kamp i Kolding.

- Andreas Toudahl og Torben Sørensen har lavet et godt arbejde med en smal trup. Nu har de fået Chris Jørgensen med igen som omdrejningspunkt. Han gør sine medspillere farlige, så vi skal have ødelagt hans rytme, fortæller Claus Dalgaard-Hansen.

Skjern har selvfølgelig en plan klar.

- Vi skal holde højt tempo og lægge meget fysik ind i begge ender af banen, så vi kan tvinge Kolding til at bruge mange kræfter hele tiden. Det kan gøre, vi kan køre dem trætte i slutfasen. Vi skal arbejde på at løse deres syv mod seks, hvor de er meget gode til at skabe chancer. Det er ikke noget let opgave, vi står over for, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Følg kampen på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce