Annonce
Ringkøbing Håndbold

Genlæs livebloggen her: Ringkøbing sled en smal sejr hjem over bundhold

Mateja Serafimova startede godt for Ringkøbing Håndbold i kampen mod SønderjyskE, men senere gik hun helt i stå. Der skal flere redninger til i aften mod Hadsten. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter skuffelsen med nederlag ude mod SønderjyskE i lørdags skal Ringkøbing Håndbold tilbage på sporet torsdag aften ude mod bundholdet Hadsten Håndbold.
Annonce

Ringkøbing: Tre kampe på otte dage.

Det er det program, Ringkøbing Håndbold er inde i lige nu. Efter lørdagens kamp i Aabenraa er turen denne gang gået til Hadsten, inden perioden sluttes af med en hjemmekamp søndag mod Gudme HK.

Nederlaget mod SønderjyskE tog i første omgang hårdt på Ringkøbing-spillerne, der var irriterede over, de først og fremmest ikke løste opgaven rent defensivt. At de lukkede alt for mange lette mål ind, og at de efter en god start med fem tidligere redninger i målet kun havde tre redninger resten af kampen.

Men humøret var alligevel højt til træning mandag og tirsdag, hvor der blev knoklet hårdt på før kampen mod Hadsten. En kamp Ringkøbing er klare favoritter til at vinde. Hadsten har kun fire point. De to af de fire point er hentet på hjemmebane med en sejr over IF Stjernen, som stadig ikke har hentet point. De to øvrige point er hentet i udekampe mod Ringsted og Rødovre. Altså på ingen måde skræmmende resultater.

Hvis Ringkøbing skal hænge på i toppen, må den her kamp ikke tabes. Følg med undervejs på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Annonce