Annonce
Sport

Minut for minut: RIF spiller uafgjort mod FA 2000

Jesper Dalsgaard spillede en fremragende kamp på RIFs midtbane i Slagelse. Desværre fik han en advarsel, så den rutinerede spiller er ikke med mod FA 2000 i aften, og det samme er tilfældet for Nikolaj Pape, der også er i karantæne. Foto: Ole Nielsen.


Annonce

Ringkøbing: Når Ringkøbing IF i aften løber ind på kunstgræsbanen Frederiksberg IP på Sønderjyllands Allé 4 i København, kan de lidt usædvanligt være sikre på god opbakning.

Ringkjøbing Landbobank har en filial i København med den tidligere RIF-er Jacob Hedegaard Christensen som afdelingsleder, og han har sørget for gratis entré for de første 50 RIF-tilhængere til kampen. Ydermere har vestjyderne Martin Stensgaard og Anders Egelund opfordret deres vestjyske venner til at troppe op for at støtte RIF.

Og støtte kan der blive hårdt brug for. RIF skal - trods svækket udgave med karantæner og skader - helst hente tre point mod FA 2000 i kampen for at overleve i 2. division.

Det er Slagelse, RIF skal satse på at overhale i tabellen. Slagelse spiller hjemme i aften mod VSK Århus. Deres træner har garanteret RIFs træner Claus Christiansen, at de har friske ben, og at de er godt spillende for tiden, så VSK Århus skal nok slå Slagelse.

Nej, hvor bliver det en god aften, hvis RIF vinder, og Slagelse så taber. Så kan RIF redde sig i 2. division med en sejr i den sidste kamp hjemme på lørdag mod Holbæk.

Følg kampen på livebloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce