x
Annonce
Ringkøbing Håndbold

Sikker sejr over DHG. Genlæs bloggen her

Rebecca Sønderskov er ude for Ringkøbing Håndbold med en forstrækning i mavemusklerne, så bagspilleren er ikke med i onsdagens kamp mod DHG. Arkivfoto: Mads Dalegaard
24-18. Ringkøbing Håndbold leverede en solid indsats på Fyn, og der var ingen problemer med at slå DHG i Fort Dalum.

Ringkøbing: Med nederlaget hjemme mod SønderjyskE mistede Ringkøbing Håndbold grebet om førstepladsen i 1. division damer, hvor Vendsyssel nu topper med 23 point for 13 kampe, mens Ringkøbing har 19 point for 12 kampe.

Hvor Ringkøbing står lige nu sammenlignet med Vendsyssel, får man et svar på i aften, når Ringkøbing spiller i Odense mod DHG. For det var samme sted, Vendsyssel i lørdags slog DHG med 25-20.

- DHG var godt med i kampen, ind til de løb ind i et direkte rødt kort og nogle udvisninger for brok, så de var tæt på at kunne have taget point fra Vendsyssel, fortæller Ringkøbings træner Jesper Holmris.

Han har set kampen på video, lige som han har set en del andre af DHGs kampe.

- Et lidt atypisk hold. De løber og løber. DHG satser helt vildt på kontra og hurtig midte. De spiller korte angreb med høj risiko. Der er et par gode skytter, de har en god stregspiller, og så har de fået to meget gode U19-spillere med. Absolut en hård modstander der venter os, siger Jesper Holmris.

Kampen mod DHG er den kamp, Ringkøbing skulle have spillet tilbage i november, men kampen blev flyttet, fordi Camilla Faartoft skulle med U-landsholdet, så det er første møde mellem DHG og Ringkøbing i denne sæson. Returkampen i Ringkøbing spilles i april i næstsidste spillerunde.

Ud over Michelle Brandstrup må Ringkøbing Håndbold også undvære Rebecca Sønderskov. Ved en træning i Holstebro sammen med TTH Holstebro i torsdags fik Rebecca Sønderskov en forstræning i mavemusklerne.

Også Marigona Hajdari sad over til træning tirsdag med skinnebensproblemer.

- Men Marigona skal spille. Vi skåner hende til træning, så vi kan have hende med i kampene frem til starten af marts, hvor vi så har en måneds pause. Vi vil helst ikke gøre det på den måde, men det er der, vi er lige nu med to andre skader i bagkæden, siger Jesper Holmris, der glæder sig over fine takter fra Arlinda Hajdari, der kan få en stor rolle mod DHG.

Følg kampen på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Corona. Vi skal bruge de danske oplevelser som aldrig før

Læserbrev: I Danmark har vi gennem de seneste ti år bygget et fantastisk turismeprodukt op med et meget bredt udbud af restauranter i alle prisklasser, som gør, at man kan spise kvalitetspizza og gourmetburgere den ene dag og på Michelinrestaurant den næste. Man kan vælge at bo på et nyistandsat vandrerhjem eller på et femstjernet luksushotel. Kort sagt er der masser af oplevelser til enhver smag. Men alle virksomhederne i erhvervet er hårdt ramt af COVID-19-virussen, og vil vi fortsat have et spændende og differentieret oplevelsesudbud i Danmark, så har vi alle et ansvar. Et ansvar for at støtte de danske restauranter, cafeer, forlystelsesparker og øvrige oplevelsesvirksomheder for at bidrage til deres overlevelse. De første konkurser fra hotel- og restauranterhvervet er begyndt at tikke ind. Desværre kommer der flere. Mange flere. Regeringen har allerede gjort meget, og det har danskerne også. Nogle restauranter og hoteller har satset på takeaway gennem krisen, og mange fortæller om kolossal opbakning fra nærmiljøet. Netop denne følelse må vi ikke glemme, når Danmark igen åbner. For behovet for støtte til de lokale virksomheder vil bestå. Denne krise forsvinder ikke igen med det samme. Erfaringer fra tidligere kriser viser, at det vil tage turisme- og oplevelseserhvervet flere år at komme tilbage til det tidligere niveau. Måske kommer turisterne igen - men hvornår? De senere år er turisterne kommet rejsende hertil fra hele verden for at tage del i den danske hygge og se på dansk kultur og design. De lægger 55 milliarder kroner om året. Penge, som bidrager til et stærkt turisterhver, vi som danskere også får mulighed for at nyde. Men når forbruget fra udenlandske turister forsvinder, er der ekstraordinært brug for, at vi selv støtter op. Vi kan ikke forvente, at udenlandske turister og forretningsrejsende med det samme igen strømmer til landet. Og selvom vi danskere kan ikke dække hele deres forbrug, så kan vi bidrage flere steder. Dette forår har mange været nødsaget til at aflyse runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og andre store mærkedage, der skulle være fejret på hoteller, kroer og restauranter. Forhåbentlig kan disse fejringer gennemføres på et senere tidspunkt. Og måske kan en del af feriebudgettet, der var afsat til en tur til Østen eller Middelhavet i stedet bruges på ophold langs de danske kyster og til at nyde et fantastiske måltider på landets restauranter. Støtter vi ikke erhvervets virksomheder i dag, har vi dem måske ikke i morgen. Det vil være en skam, for turismeproduktet i Danmark er vokset med innovative ideer og spændende nye projekter, som skaber arbejdspladser, omsætning og vækst i hele Danmark. I år er året, hvor ‘Staycation’ får en helt anden betydning. Det er nemlig dét, der kan være med til at sikre turismeerhvervets overlevelse.

Annonce