Annonce
Ringkøbing Håndbold

Sikker sejr over DHG. Genlæs bloggen her

Rebecca Sønderskov er ude for Ringkøbing Håndbold med en forstrækning i mavemusklerne, så bagspilleren er ikke med i onsdagens kamp mod DHG. Arkivfoto: Mads Dalegaard
24-18. Ringkøbing Håndbold leverede en solid indsats på Fyn, og der var ingen problemer med at slå DHG i Fort Dalum.

Ringkøbing: Med nederlaget hjemme mod SønderjyskE mistede Ringkøbing Håndbold grebet om førstepladsen i 1. division damer, hvor Vendsyssel nu topper med 23 point for 13 kampe, mens Ringkøbing har 19 point for 12 kampe.

Hvor Ringkøbing står lige nu sammenlignet med Vendsyssel, får man et svar på i aften, når Ringkøbing spiller i Odense mod DHG. For det var samme sted, Vendsyssel i lørdags slog DHG med 25-20.

- DHG var godt med i kampen, ind til de løb ind i et direkte rødt kort og nogle udvisninger for brok, så de var tæt på at kunne have taget point fra Vendsyssel, fortæller Ringkøbings træner Jesper Holmris.

Han har set kampen på video, lige som han har set en del andre af DHGs kampe.

- Et lidt atypisk hold. De løber og løber. DHG satser helt vildt på kontra og hurtig midte. De spiller korte angreb med høj risiko. Der er et par gode skytter, de har en god stregspiller, og så har de fået to meget gode U19-spillere med. Absolut en hård modstander der venter os, siger Jesper Holmris.

Kampen mod DHG er den kamp, Ringkøbing skulle have spillet tilbage i november, men kampen blev flyttet, fordi Camilla Faartoft skulle med U-landsholdet, så det er første møde mellem DHG og Ringkøbing i denne sæson. Returkampen i Ringkøbing spilles i april i næstsidste spillerunde.

Ud over Michelle Brandstrup må Ringkøbing Håndbold også undvære Rebecca Sønderskov. Ved en træning i Holstebro sammen med TTH Holstebro i torsdags fik Rebecca Sønderskov en forstræning i mavemusklerne.

Også Marigona Hajdari sad over til træning tirsdag med skinnebensproblemer.

- Men Marigona skal spille. Vi skåner hende til træning, så vi kan have hende med i kampene frem til starten af marts, hvor vi så har en måneds pause. Vi vil helst ikke gøre det på den måde, men det er der, vi er lige nu med to andre skader i bagkæden, siger Jesper Holmris, der glæder sig over fine takter fra Arlinda Hajdari, der kan få en stor rolle mod DHG.

Følg kampen på bloggen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Læserbrev

Burde Danmarks Naturfredningsforening skifte navn til Danmarks NaturForureningsForening?

Læserbrev: Jeg synes, det er beskæmmende endnu en gang at se Danmarks Naturfredningsforening demonstrere sin magt, bare fordi de kan, og samtidig bruge naturbeskyttelseshensyn som undskyldning eller påskud. Sagen vedrørende 11 sommerhusområder på Holmsland Klit, hvor der af juridiske årsager skal dispenseres fra §3-restriktioner, når der skal bygges om, bygges til eller nybygges, er endnu et eksempel på DN's evige trang til at demonstrere magt uden skelen til, om det nødvendigvis gavner naturen. Jeg tror, alle med bare minimal indsigt i denne sag er enige om, at det er rent juristeri, når kommunerne ikke i tide fik lokalplanerne på plads i disse såkaldte "aftaleområder", inden den nuværende naturbeskyttelseslov trådte i kraft i starten af halvfemserne. Nu er de berørte grundejere så blevet gidsler i en sag, hvor DN åbenbart har trang til at demonstrere sin magt. Dette uagtet, at parterne i sagen er enige om, at ingen har begået denne juridiske fodfejl med forsæt. Men tilbage til naturen, som bør være DN's fokus i denne sag. Foregår der rent faktisk overgreb på uerstattelig og jomfruelig klit hede i disse områder? For overblikkets skyld skal vi huske på, at små 10 procent af Danmarks areal for nuværende er §3-område og herunder stort set al ubebygget areal på Holmsland Klit. Vi vader i bogstaveligste forstand i natur til knæene, uanset hvilken vej vi skal. Det er efterhånden almindeligt at DN er første hurdle, uanset hvad der skal laves. Om det er oprensning af en gammel grøft eller renovering af en sti eller bare udskiftning af et tørrestativ, så skal DN høres og være tilfreds. I denne sag snakker vi om 7-800 sommerhusgrunde, altså sandsynligvis knap 100 hektar. Det kan så vurderes i forhold til de cirka 25.000 hektar §3-arealer, der er alene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er da også forkasteligt, at vi som borgere skulle formaste os til at bruge en lille smule natur. Nu er DN heldigvis blevet enig med sig selv om, at hvis bare der er hyben nok på grunden, så vil man ikke bruge sin magt ... Så kære grundejere; få nu smidt nogle hyben i jorden, så er der ikke flere problemer med DN. Hyben er i øvrigt en invasiv plante, som stat, kommuner og private, herunder grundejerforeninger, bruger en masse energi og penge på at bekæmpe i klitterne.

Kultur

Børnetegning som altertavle og ingen Jesus på korset: Lettere amputeret kirke genåbner

Annonce