Navne

Lise Mejlhede Kjeldbjerg direktør i Ringkøbing-Fjord Handelsråd

- Jeg søgte stillingen for at få muligheden for at være med hele vejen til realiseringen af visionen og målene med at gøre Ringkøbing-Skjern detailhandel til et sted, hvor kunderne bliver tilbudt unikke handelsoplevelser både rent fysisk ved at gå rundt i byens butikker og ved at handle på den digitale platform, siger Lise Mejlhede Kjeldbjerg. Pressefoto

Det blev erhvervskonsulent og procesleder Lise Mejlhede Kjeldbjerg, der blev den første direktør i det nyoprettede Ringkøbing-Fjord Handelsråd.

Ringkøbing-Skjern: - Den nye direktør for Ringkøbing-Fjord Handelsråd bliver Lise Mejlhede Kjeldbjerg, som siden august 2016 har arbejdet ved Ringkøbing-Skjern Kommune som erhvervskonsulent, og det sidste halve år også har været procesleder for udvikling af den nye vision og målsætninger for detailhandel i Ringkøbing-Skjern Kommune, skriver Ringkøbing-Fjord Handelsråds formand Bent Brodersen i en pressemeddelelse.

- Nu står vi overfor at skulle udmønte politikken til handlinger og konkrete indsatser, og det kunne jeg simpelthen ikke slippe, siger Lise Mejlhede Kjeldbjerg.

- Jeg søgte stillingen for at få muligheden for at være med hele vejen til realiseringen af visionen og målene med at gøre Ringkøbing-Skjern detailhandel til et sted, hvor kunderne bliver tilbudt unikke handelsoplevelser både rent fysisk ved at gå rundt i byens butikker og ved at handle på den digitale platform, siger Lise Mejlhede Kjeldbjerg.

Der skal også arbejdes videre med, at det skal være let at komme til vores butikker og bymidter. Bymidterne skal være rige på oplevelser både inde og uden for butikkerne, og for alle der besøger byerne.

Detailhandelen står over for en stor udfordring med, at salget i butikkerne går ned, men kommunen vil i samarbejde med handelsforeningerne understøtte digitalisering og udvikling af e-handel i detailbranchen.

- Mange handlende er allerede i fuld gang på den teknologiske bølge, og den udvikling vil vi understøtte, siger formand for Erhvervs- og Vækstudvalget Søren Elbæk.

Kompetenceudvikling og nemmere rekruttering til detailhandelen er også et vigtigt mål i den nye handelspolitik, og her er den nye handelsrådsdirektør lige den rette til at medvirke til at drive denne proces for Lise har udover de sidste års arbejde som erhvervskonsulent, og som hun fortsætter på halv tid sammen med stillingen i Ringkøbing Fjord Handelsråd, også en fortid i uddannelsesverdenen, hvor hun i tæt samarbejde med erhvervslivet har udviklet uddannelser inden for det merkantile og teknologiske felt som chef for de kortere videregående akademiuddannelser på Erhvervsakademi Dania i Viborg.

Udover uddannelsesledelse har Lise også arbejdet med produktudvikling, salg og markedsføring både inden for it-branchen og inden for mere bløde HR-områder som analyser og strategier for, hvad der skal til for at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Alt er foregået i tæt samarbejde og dialog med kunder, erhvervsliv og brugere.

Alle disse erfaringer og kompetencer kommer nu i spil i den nye stilling som handelsrådsdirektør i Ringkøbing Fjord Handelsråd. Lise ser frem til et spændende og åbent samarbejde med det lokale handelsliv, bychefer, de lokale foreninger, Ringkøbing Fjord Turisme, Ringkøbing Skjern Erhvervsråd samt Ringkøbing-Skjern Kommune.Bent Brodersen byder på vegne af Ringkøbing-Fjord Handelsråd Lise velkommen i stillingen og venter sig meget af samarbejdet.

Privat bor Lise i Ikast sammen med sin mand Frank og har tre børn.

/EXP

0/0
Navne

Nyuddannede murere fra Herningsholm

Navne

Museumsdirektør: Fisk og fritter ved havet - sammen med Ghita Nørby

Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

Tophistorier

Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt